Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Агро» - надійний партнер бухгалтерів агропромислового сектора!

May 5, 2017

27 квітня в актовому залі Барської районної адміністрації відбувся черговий кущовий семінар для бухгалтерів і керівників аграрного сектора Вінниччини. Семінар був організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і редакцією журналу «Баланс-Агро», за підтримки Департаменту АПР Вінницької обласної адміністрації.

В роботі семінару взяв участь партнер ГО «ВБК» – представник 1С Україна Ірина Миколаївна Хмельницька,  яка доповіла про нововведення обліку заробітної плати у 2017 році в програмі 1С:Підприємство,  пояснила і показала на прикладах як цим користуватися.
Основну важливу і потрібну інформацію учасники отримали від лектора і постійного партнера Зубрицької Ірини Юріївни – податкового та фінансового консультанта, судового експерта, економіста.
Були розглянуті питання:  
Новини законодавства.
Податок на додану вартість. Питання заповнення кодів. Новий порядок бюджетного відшкодування.
3200: дотримання норм закону та соціальної справедливості. Як уникнути зайвих витрат на оплату праці. Приклади нарахувань заробітної плати в 2017 році.  
Єдиний податок та Підприємці: особливі ризики діяльності.      

В даних районах Вінниччини переважає аграрна специфіка, тому семінар був необхідний та важливий для бухгалтерів. Приємно, що вкотре на допомогу бухгалтерам-аграріям прийшов журнал «Баланс-Агро» – єдине видання як для бухгалтерів, так і для керівників аграрного сектора.

Джог Олена Дмитрівна, головний бухгалтер ФГ «Златар»:
– Хочу виразити подяку «Баланс-Клубу» за дуже корисний  семінар! Ми передплачуємо «Баланс-Агро» багато років, і жодного разу про це не пошкодували. Завжди своєчасно та доступно подана інформація. На семінарі піднімалися важливі питання, на які ми отримали довгоочікувані відповіді. Ще раз хочу подякувати за можливість живого спілкування! Хочу висловити подяку лектору І.Ю. Зубрицькій та команді Вінницького регіону за організацію семінару. Довгих  Вам років процвітання!

З «Балансом» завжди є рішення!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3683]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!