Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ТРИМАЙМО РІВНОВАГУ: БУХГАЛТЕРИ ЧЕРКАЩИНИ ДЕТАЛЬНО РОЗГЛЯДАЛИ ЗМІНЕНИЙ ПОДАТКОВИЙ «ПЕЙЗАЖ» ПІД ЧАС СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГУ 27 СІЧНЯ 2015 РОКУ

January 30, 2015

Де шукати правди? З таким запитанням, збиваючись із ніг, звертаються сьогодні бухгалтери до всіх інформаційних джерел, проте нерідко заплутуються ще більше. Воно й не дивно, бо ж масштабні зміни в законодавстві, які приніс нам 2015 рік, зробили податковий кодекс місцями невпізнанним, та й до того ж переінакшення, скорочення, добавлення подекуди «густо приправлені» технічними помилками, змістовими суперечностями, іншими огріхами.
Прагнучи розібратися в безлічі суперечливих питань, понад вісімдесят учасників зійшлися 27 січня 2015 року в залі Черкаської торгово-промислової палати на чергове засідання клубу бухгалтерів, що цього разу відбулося у форматі семінару-тренінгу.
Відкриваючи засідання, Голова Черкаського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» Буслова С.М. наголосила, що, попри труднощі та розпач, потрібно спільними зусиллями відшуковувати вихід із ситуацій, та запевнила бухгалтерів у тому, що вони завжди можуть розраховувати на надійну підтримку бухгалтерського клубу, головною метою якого є захист професійних інтересів бухгалтерської спільноти.
Далі впродовж двох годин постійний лектор бухгалтерського клубу, сертифікований аудитор, доктор економічних наук, професор Остап’юк Наталія Анатоліївна чітко і докладно висвітлювала питання з порядку денного. Так, на засіданні подавався аналіз змін у світлі Закону України «Про державний бюджет України на 2015 рік», крім того, йшлося про податкову реформу та її наслідки для розрахунків із податку на прибуток, ПДФО, ПДВ, про деталі та напрями електронного адміністрування ПДВ. Окрему увагу було відведено питанню щодо особливостей проходження податкових перевірок, зокрема підготовки і тактики захисту. По-дружньому даючи поради бухгалтерам-колегам, як убезпечитися від можливих негативних наслідків, Наталія Анатоліївна невтомно відповідала на численні запитання аудиторії.
Це засідання було особливим ще й тому, що в межах співпраці ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» із компанією «1С Україна», за попередньою домовленістю, до порядку денного були включені ще й такі актуальні питання: реалізація обліку ПДВ та підтримка електронного адміністрування ПДВ у типових конфігураціях «1С:Підприємство 8» для України та «1С:Звіт» – сервіс здачі електронної звітності та обміну ПН у продуктах «1С:Підприємство». Ці важливі для бухгалтерів питання були доступно й зрозуміло викладені Світланою Селезньовою – консультантом-експертом компанії «ІН-Агро», що є найкрупнішим у Черкасах офіційним сертифікованим партнером фірми «1С» та забезпечує якісне поширення, встановлення, налаштування, впровадження і супровід програм «1С». Кращому розумінню бухгалтерами пропонованих до розгляду змін сприяв наочний супровід за допомогою мультимедіа.

Гранд Андрій, бізнес-консультант НВП «Спецполімер» і «ГрандБіз»:
«Величезна подяка організаторам і особисто Світлані Михайлівні за такий повчальний і ретельно спланований процес навчання та інформування бухгалтерів та керівників підприємств!
Лекторові Наталії Анатоліївні низький уклін за працю на громадських засадах і подання дуже своєчасної інформації!
Дякую!»

Козир Ірина Вікторівна, старший бухгалтер ДП «Хімік» ПАТ «АЗОТ»:
«Гарний семінар, професійний лектор. Все дуже сподобалося, чемно та приємно. Дякую».

Лісовенко Інна Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Черкаський монтажно-заготівельний завод»:
«Семінари проходять в хорошій атмосфері, інформація надається достовірна і об’ємна. Побажання проводити семінари якомога частіше».

Черниш Світлана Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Автотехпостач»:
«Велике Вам спасибі, дякую за інформацію про програмне забезпечення для електронного адміністрування ПДВ, про фінансову звітність і податкові реформи».

Борисенко Катерина Вікторівна, головний бухгалтер ПП «Інтерплит»:
«Дуже вдячна за надання лаконічної, стислої інформації по всіх змінах із 01.01.15: ПДВ, ПДФО, податку на прибуток та ін.»

Таранченко Тамара Миколаївна, заступник головного бухгалтера КП «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради:
«Дохідливо роз’яснено зміни до законодавчих актів та ПКУ, електронне адміністрування ПДВ, а також коротко і виділено найголовніше.
Бажаю процвітання!»

Алєксєєнко Лариса Іванівна, головний бухгалтер ПрАТ «ПМК № 92»:
«Цікаво, об’єктивно, всі теми, які були висвітлені, підтверджуються статтями із ПКУ. Надані індивідуальні роз’яснення. Дякую!»

Буслова Світлана Михайлівна, голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

ck@b-club.com.ua

[i2108]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!