Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний бухгалтер і безпека бізнесу: перевіряємо правильність нарахування ПДВ за даними бухгалтерського обліку

December 3, 2015

26 листопада 2015 року бухгалтери комерційних підприємств Запоріжжя й області взяли участь у семінарі-практикумі «Головний бухгалтер і безпека бізнесу: перевіряємо правильність нарахування ПДВ за даними бухгалтерського обліку».
На семінарі розглядалися такі актуальні питання:
1.    Аналіз актуальних змін законодавства та роз'яснень контролюючих органів. Аналіз перспективного законодавства в частині податкової реформи-2016.
2.    Аналіз останніх роз'яснень ДФС з ПДВ.
3.    Бухгалтерський облік ПДВ в умовах застосування електронної системи адміністрування ПДВ.
4.    Інвентаризація розрахунків з податків і платежів: порядок проведення та відображення результатів в обліку.
Перед присутніми виступила голова Запорізького відділення ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Нефедова І. Л. Вона розповіла, як конкретно ВКК «Баланс-Клуб» та ГО «ВБК» вирішують неврегульовані питання на прикладі номерів видання. А також детально розповіла про вихід номерів «Бібліотеки «Баланс» з актуальними темами: «Індексація» і «Доходи і витрати».
 Лектор Рубітель Ольга Юріївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, директор АФ «Альянс аудит» детально розповіла, на що слід звернути увагу, як уникнути помилок і штрафних санкцій. Також обговорили проект податкової реформи, унесений на розгляд до Верховної Ради України.
Дуже приємно було вручити сертифікат переможцеві четвертого розіграшу головному бухгалтерові ТОВ «Смартлото» Мірошник Світлані Анатоліївні й почути у відповідь її теплі слова:
— Наша організація багато років успішно використовує матеріали журналу «Баланс» Висловлюємо подяку за актуальне та своєчасне відображення нововведень у законодавчій базі. Окрема подяка Кружиліній Світлані Павлівні за консультації з усіх питань, що цікавлять нас, і запрошення на семінари, які необхідні для роз'яснень останніх змін у Податковому кодексі та правильності відображення бухгалтерських і податкових проведень. Бажаю вам процвітання та плідної співпраці із бухгалтерами України.

З НАМИ ЗАВЖДИ Є РІШЕННЯ!

Ірина Нефедова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[p2732]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!