Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відео-семінар, присвячений питанням практичного впровадження НП(С)БОДС відбувся 26 травня у м. Київ

June 22, 2016

26 травня 2016 р. на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку управління державними фінансами, схваленої розпорядженням КМУ від 01.08.13 р, за ініціативою Державної фіскальної служби України спільно з ГО « Всеукраїнський бухгалтерський клуб» проведено відео-семінар, присвячений питанням практичного впровадження НП(С)БОДС. Семінар відбувався за участю керівництва Департаменту фінансування, бухгалтерського обліку та звітності ДФСУ та представників фінансово-бухгалтерських служб, внутрішнього аудиту центрального апарату, територіальних органів і бюджетних установ, підпорядкованих ДФСУ. У відео-семінарі взялиучасть 384 працівники служби.
Лекторами - Чечуліною О.О., шеф-редактором журналу «Баланс -Бюджет», виконавчим директором  з питань координації та взаємодії з бюджетними установами ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та Сушко Н.І., докторантом НДФІ ДННУ «Академія фінансового управління» детально розглянуто вимоги діючих НП(С)БОДС і надано конкретні пропозиції щодо їх впровадження, а також відповіді щодо вирішення проблемних питань у діяльності бюджетних установ  відповідно до бюджетного законодавства.
Боднарчук І.В., в.о директора Департаменту фінансування, бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер ДФСУ відзначила, що, прослухавши такі лекції (майстер-класи), вона відчула себе студенткою, якій було відкрито не лише нові знання, а ще й секрети побудови організації бухгалтерського обліку та облікової політики, які слід застосувати на практиці, а також наголосила, що отримані знання слухачі повинні використати для забезпечення виконання своїх повноважень у законний спосіб. Особливу увагу вона звернула на необхідність постійного підвищення професійного рівня фінансистів, бухгалтерів, внутрішніх аудиторів органів ДФСУ, а також пообіцяла на майбутнє продовжувати добру практику проведення таких заходів із підвищення кваліфікації підвідомчих установ.

Світлана Чепурова,
виконавчий директор ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[p3068]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!