Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зміни до законодавства у світлі квартальної звітності

May 11, 2017

26 квітня в Тернополі пройшов семінар-практикум для бухгалтерів і керівників комерційних підприємств, організований Тернопільським обласним осередком ГO «ВБК» та редакцією видання «Баланс». Зважаючи на актуальність теми семінару, зібралося понад 100 бухгалтерів. Приємним та цікавим моментом для присутніх була демонстрація відео за участю шеф-редактора Целуйко О.Б. та почута з перших вуст інформація про важливість матеріалів видання «Баланс».
Начальник відділу з питань додержання законодавства про працю управління Держпраці в Тернопільській області І. В. Хаварівський розповів про новації у трудовому законодавстві та відповідальність за порушення законодавства про працю. Експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор О. О. Висоцька професійно, доступно висвытлила питання щодо змін в оподаткуванні прибутку підприємств та як подати звітність за І квартал без помилок. Завжди актуальним залишається тема ПДВ (податкова накладна, кодування та ін.), тож її стосувалося багато запитань, відповіді на які надавались у ході доповіді.

Численні відгуки з подякою слухачів ще раз підтверджують високий рівень заходу, його актуальність і важливість для бухгалтерів.

Дольна О.М., головний бухгалтер ТОВ «Шредер»:
– Дякую за проведення семінарів та можливість вчасно отримати інформацію від висококваліфікованих спеціалістів, поставити своє запитання й отримати на нього відповідь.

Звонар Г.М., головний бухгалтер ТОВ «Надзбруччя Хліб»:
– Дякую організаторам. Усі питання висвітлено чітко: не просто теорія, але й наведено приклади із практики, що дуже важливо для мене.

Зварич Н.Г., ТОВ «Смига ЛТД»:
– Тільки позитивне враження. Лектори семінару – висококваліфіковані фахівці. Чітко та доступно висвітлено всі питання семінару. Щиро вдячна за практичну допомогу в роботі бухгалтера.

З нами завжди є рішення!

Ганна Чабан,
голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

[i3687]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!