Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Критерії припинення реєстрації податкових накладних: ситуативні приклади

May 12, 2017

26 квітня в м. Вознесенську та 27 квітня в м. Первомайську Миколаївської області пройшли семінари-практикуми для бухгалтерів та керівників комерційних і аграрних підприємств на тему: «Нововведення щодо ПДВ і кадрове діловодство».
Семінари були організовані Миколаївським обласним осередком громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», Групою компаній «Баланс».
Чоларія В.Н. ознайомила слухачів із новинами законодавства;
Беліменко М.В. розповіла, як правильно підготуватися до перевірок із праці;
Кивачук Т.С. звернула увагу учасників на те, як правильно оформити приймання на роботу і які процедури потрібно обов'язково дотримати.
Блок щодо ПДВ, висвітлений Чоларія В.Н., допоміг розібратися з особливостями нової форми податкової накладної, як визначатися з кодуванням товарів, послуг під час формування документа, а також до яких складнощів та ризиків призводять помилки в заповненні документа, несвоєчасна реєстрація, списання товарів і заборгованостей.
Найбільш цікавим для учасників став блок питань, присвячений критеріям припинення реєстрації податкових накладних. Ситуативні приклади змусили звернути увагу на діяльність своїх підприємств.
Приємною частиною для учасників стало вручення подарунків від компанії «Баланс-Клуб» тим, хто зареєструвався в акції «Усе включено». Отримані щоденники привнесли нотки позитиву в захід.
Кожен учасник отримав презенти – «Пам'ятку для керівника про перевірки із праці» та корисну статтю про правильну організацію обліку робочого часу на підприємстві. Завершилася зустріч на дуже позитивній ноті.

Відгуки учасників свідчать про високий рівень підготовки заходу, його актуальність і важливість для бухгалтерів.

Ганюшкіна Л.А., Управління з питань ЧС та ВПО:
– Отримано інформацію про нововведення в законодавстві щодо оплати праці, кадрових питань, надання фінансової та податкової звітності. Спасибі Вам за вашу роботу!

Безвезюк В.І., ЧП Безвезюк:
– Спасибі організаторам семінару. На кожному семінарі щось нове для роботи дізнаюся, а саме ті моменти, які сама не дочитала.

Кинжалова С.О., СПД:
– Величезне спасибі за своєчасне, лаконічне, коротке і водночас всеохоплююче надання інформації. Сподіваємося на довгострокову співпрацю з «Баланс-Клубом».

Войтович А.С., ТОВ «КК Надія»:
Спасибі за цікавий семінар, за надані відповіді на запитання, що нас хвилюють. Я завжди із задоволенням відвідую ваші семінари, оскільки інформація, яку ви надаєте, завжди професійна та доступна.

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3689]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!