Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Правильне оформлення кадрових документів, перевірки та штрафи

May 10, 2017

26 квітня ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» зібрала в актовому залі Федерації профспілок Хмельницької області понад 100 бухгалтерів комерційних підприємств та аграрної сфери Хмельниччини на черговий семінар-практикум.
Висококваліфіковані лектори – сертифіковані аудитори, кандидати економічних наук Гуменюк А.Ф. і Цебень Р.Л. грамотно та лаконічно проаналізували зміни в законодавстві, актуальні на дату семінару, надали багато корисної інформації щодо оподаткування прибутку підприємств за I квартал 2017 року, виправлення помилок у бухгалтерському обліку та відображення виправлених показників у поточній фінансовій звітності, а також щодо ПДВ.
Лктор Огойко Л. П. з управління Держпраці у Хмельницькій області чітко та доступно висвітлила кадрові питання, питання заробітної плати, перевірок і штрафів. Учасники семінару отримали чіткі та зрозумілі відповіді на свої запитання. Найбільше запитань стосувалося правильності оформлення кадрових документів, перевірок та штрафів.

Вдячність за проведений захід учасники висловили у своїх відгуках:

Годна Світлана Володимирівна, ПП НЦЛД «Еталон»:
– Великий обсяг інформації. Грамотне подання інформації. Розкрито всі питання повністю. Зауважень немає. Дуже дякуємо за семінар!!! .

Чиж Ольга Сергіївна, ТОВ «Зооветпром Україна»:
– Для мене була дуже цікавою інформація, висвітлена на семінарі, особливо з кадрових питань, питань щодо заробітної плати та штрафних санкцій. Лектори дуже грамотно та детально розкрили теми, заявленуі на семінар.

Коваль Ніла Володимирівна, ТОВ «Магазин «Рута»:
– Семінар 26.04.17 року дуже сподобався, дуже змістовний. Багато цікавої інформації отримала з виступу Антоніни Федорівни. Дуже чітко, правильно, змістовно роз’яснює. Дуже багато і розумно роз’яснювала представник управління Держпраці. Я задоволена і вдячна Хмельницькому представництву за 20 років співпраці. Жодного разу мені не відмовили в консультації та підтримці.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3684]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!