Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перший у 2016 році бухгалтерський семінар у Житомирі

February 1, 2016

Перший у 2016 році семінар у Житомирі зібрав у залі близько 170 бухгалтерів. І це незважаючи на дуже складні погодні умови та постійні попередження з телеекранів про грип. Наших бухгалтерів нічого не може зупинити в їх бажанні бути в курсі всіх законодавчих змін!
І в цьому їх прагненні до знань постійну допомогу надає ВКК «Баланс-Клуб» і громадська організація «ВБК».
Постійний лектор Панченко Інна Анатоліївна висвітлила ряд важливих питань:
1. Аналіз актуальних змін законодавства та роз'яснення контролюючих органів.
2. Оподаткування зарплатних виплат у 2016 р.: аналіз останніх змін.
3. Фінансова звітність за 2015 рік: особливості складання та подання.
4. Єдиний податок у 2016 році.
Також голова Житомирського обласного осередку ГО «ВБК» Горбунова Галина Олександрівна відзначила, що в перших номерах на сторінках видання «Баланс» надано докладний аналіз змін в оподаткуванні та основні показники держбюджету. А передплатники видання «Баланс-Бюджет» у першому номері видання отримали стандарти та роз'яснення з можливістю робити свої помітки на полях – це номер, який буде необхідний бухгалтерові в роботі не один рік. Користуючись усіма послугами програми «Усе включено», наші передплатники зможуть завжди спокійно та впевнено працювати й бути в курсі всіх змін у законодавстві.
На семінарі бухгалтери отримали вичерпну інформацію за заявленою темою, а також консультації та відповіді лектора на свої індивідуальні запитання.

Розходилися учасники з почуттям подяки за організацію заходу:

КВЦ «Будинок художника»:
– Мені подобається, що питання розкриваються конкретно, із прикладами та обговоренням залу. Користуюся виданням із 2006 року: фахівці - висококваліфіковані, зміст статей, законів розкривається оперативно. Багато видань запрошували перейти до них, але ваше видання - краще за всі. Олені Олександрівні Ющенко окрема подяка за співпрацю. Бажаю процвітання виданню «Баланс»!

ТОВ «Житогаз»:
– Спасибі за цікаві семінари, які завжди розкривають новини законодавства й відповідають на запитання, що цікавлять усіх бухгалтерів.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i2839]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!