Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінари-практикуми в Первомайську та Вознесенську

May 13, 2016

У рамках програми «Усе включено» для передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб» Миколаївського регіону в квітні було проведено в Первомайську та Вознесенську семінари-практикуми на тему «Головний бухгалтер і безпека бізнесу».
Традиційно в організації цих заходів допомагали Вознесенський коледж МДАУ і Первомайський політехнічний інститут Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.
На семінарах розглядалися актуальні на сьогодні питання:
1. Огляд змін у законодавстві та роз'яснень контролюючих органів. Норми Податкового кодексу, що застосовуються з 01.04.16 р. Електронне адміністрування акцизного податку з реалізації пального.
2. Відрядження по Україні і за кордон: складання звіту про відрядження; застосування платіжних карток у відрядженнях; відрядження на автомобілі.
3. Питання щодо зарплати, звітності з ЄСВ та форми № 1ДФ: на що звернути увагу. Роль мінімальної зарплати у визначенні бази нарахування ЄСВ. Нюанси заповнення звіту з ЄСВ і форми № 1ДФ.
4. Листок непрацездатності по вагітності і пологах. Розрахунок, подання заявки та звітність.
5. Майнове декларування. Хто зобов'язаний декларувати свої доходи і в які терміни необхідно сплатити податкові зобов'язання з ПДФО та військового збору. Коли декларація не подається.
6. Адміністрування екологічного податку. Рентна плата за воду. Звітність.
Відкривала обидва заходи регіональний представник Південного регіону України Вікторія Чоларія. Вона презентувала конкурентні переваги видань компанії «Баланс-Клуб», розповіла про роботу громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і компанії Ютека Бізнес Івентс, нагадала про реєстрацію у програмі для наших передплатників «Усе включено» і вручила зареєстрованим учасникам флешки з навчальними фільмами та матеріалами.
З останніми змінами в законодавстві присутніх ознайомила Тетяна Ківачук, менеджер із розвитку ринку Групи компаній «Баланс» у Миколаївській області. Вона також розкрила тему відряджень. У продовження заявленої тематики семінарів виступила Світлана Тоя, представник партнера-франчайзі із супроводу та впровадження програмного продукту «1С:Підприємство» .
Питання щодо ЄСВ, форми № 1ДФ та лікарняних розкрила незмінний лектор-консультант Марина Беліменко, бухгалтер-експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Заключні питання висвітлювала Вікторія Чоларія.
Семінари пройшли в активній формі, бухгалтери ставили багато запитань і отримали вичерпні відповіді на них.

Ось що говорять про проведені заходи самі учасники:

Мехник О. З., ТЦСО м. Первомайська:
– Такі семінари дуже важливі, вони допомагають у роботі, обговорюється дуже багато цікавої інформації.

Стець А. С., ТОВ «АТІС»:
– Спасибі, що ви у нас є! Побільше вдячних передплатників. Раді були знову з вами зустрітися. Здоров'я, сил і процвітання!!!

Лозінська М. Ю., Управління АПР Первомайської РДА:
– Дуже змістовний і корисний семінар. Частіше проводьте подібні заходи з роз'ясненнями новин законодавства.

Дудник С. С., Вознесенське ГУВГ:
– Спасибі велике! Дуже корисна інформація, лектори – справжні професіонали!

Тетяна Ківачук,
менеджер із розвитку ринку
Групи компаній «Баланс» у Миколаївській області

[i3010]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!