Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Приємні подарунки від ВКК «Баланс-Клуб» уносять хвилини радості в буденне життя своїх читачів

December 2, 2015

25 листопада у стінах Чернігівського національного технологічного університету проведено черговий семінар-практикум Чернігівського осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Завдяки високому професіоналізму нашого постійного лектора-консультанта, радника голови Чернігівської обласної спілки споживчих товариств Катерини Іванівни Кручко семінар пройшов на високому рівні, актуальні та надважливі питання було висвітлено в повному обсязі та в доступній для слухачів формі.
Розглянули питання:
1.    Анонси перспективного законодавства:
•    податкова реформа-2016 – варіанти;
•    Трудовий кодекс - перше читання;
•    перевірки бізнесу по-новому (пакет законів «державного нагляду»).
2.    Податок на прибуток :
•    зміни в Податковому кодексі щодо сплати авансових внесків збитковими підприємствами;
•    роз’яснення ДФС України з окремих питань щодо податку на прибуток.
3.    Податок на додану вартість:
•    актуальні роз’яснення контролюючих органів;
•    оскарження «стану 9».
4.     Електронне адміністрування ПДВ – приклади роботи в програмах «1С:Підприємство» та «1С:Звіт».
5.    Роз’яснення контролюючих органів щодо адміністрування податків:
•    відповідальність за достовірність декларацій;
•    скасування фінансових санкцій;
•    надання податкових консультацій.
6.    Нормативні акти щодо посилення захисту мобілізованих працівників.
7.    Нова декларація про доходи фізичних осіб.
8.    Запитання-відповіді.

Також на семінарі були розіграні подарункові сертифікати від ВКК «Баланс-Клуб».
Кожен учасник семінару отримав подарунки від компанії «Інгресс СОФТ» – дилера компанії «1С Україна».

Після семінару учасники ділилися своїми враженнями та побажаннями. Ось деякі відгуки:

Марщакіна Катерина Вікторівна, головний бухгалтер ТОВ «Скло ПЛЮС»:
«Спасибі журналу «Баланс» за організацію семінарів. Спасибі за вибір лектора – Кручко Катерини Іванівни. На семінарах завжди своєчасно й вичерпно висвітлюють питання застосування законодавства. Спасибі за ваш професіоналізм!»

Пономаренко Ніна Анатоліївна, головний бухгалтер ТОВ ВКФ «Явір-2»:
«Семінар був дуже змістовним! Сподобалося висвітлення питання перспективного законодавства. Також отримала вичерпну консультацію з ПДВ. Спасибі!»

Після семінару відбувся черговий, 4-й розіграш сертифікатів на косметику серед передплатників. Ось їх відгуки та враження:
Кордик Тетяна Василівна, головний бухгалтер ДП «Зернятко»:
«Я була приємно вражена отриманим призом від журналу «Баланс Агро». Я навіть ніколи і не задумувалась, що можу щось виграти від вашого видання, адже я в цьому не дуже везуча, а тут фортуна мені посміхнулась. Щиро дякую за такий подарунок. Від імені колективу бухгалтерії ДП «Зернятко» бажаю вашому журналу процвітання, а працівникам редакції - міцного здоров'я та натхнення в нелегкій праці. І надалі радуйте приємними подарунками, що вносять хвилини радості в буденне життя ваших читачів. З вами завжди є рішення!»

Молибога Оксана Вікторівна, головний бухгалтер ФГ «Напорівське»:
«Отримую журнал «Баланс-Агро» майже три роки. Дуже задоволена чітким висвітленням нагальних питань. Завдяки розіграшам, які проводить ваш журнал, я повірила в удачу. 25 листопада 2015 року я виграла сертифікат. Була приємно вражена. Дякую вам за підтримку та співпрацю.»

Лупинос Юрій Михайлович, головний бухгалтер «Ніжинський цегляний завод»:
«Хочу подякувати журналу "Баланс" за сертифікат. Я постійний читач вашого видання. Дуже приємно вигравати такі подарунки! Хочу побажати колективу журналу "Баланс" міцного здоров'я, терпіння та хороших публікацій. Спасибі!»

Трубавіна Л.В., головний бухгалтер ПрАТ «Ярославна»:
«Коли я дізналася про те, що стала призером квартального розіграшу сертифікатів на косметику, то дуже зраділа! Для мене це було несподіванкою. Дуже вдячна редакції журналу «Баланс» за такі приємні несподіванки. Запрошую всіх передплачувати журнал «Баланс».

Трубченко Ірина Віталіївна, головний бухгалтер ПП «Долина Плюс»:
«Доброго дня! Хочу від щирого серця подякувати компанії "Баланс-Клуб" за подарунковий сертифікат, розіграний серед передплатників. Це було настільки приємно! По-перше, тому що все-таки якось несподівано. А ще дуже приємно відчувати й розуміти, що улюблене бухгалтерське видання всіма можливими способами допомагає й підтримує не лише в роботі, але й своєю увагою дарує так багато позитивних емоцій і гарний настрій. Цей подарунок як нагадування і підтвердження того, що якою б важкою не була робота бухгалтерів у світлі чинного законодавства, завжди знайдеться, і більше того, – треба знаходити, привід для радісних і приємних моментів! Велике спасибі за те, що ви не втомлюєтеся придумувати такі моменти й дарувати іншим!»

Усі учасники семінару отримали відповіді на запитання, що їх цікавили, і з вдячністю за організацію заходу залишали зал.  Ми раді, що виправдали надії бухгалтерів!
Окрема подяка керівництву Чернігівського національного технологічного університету – Шкарлету Сергію Миколайовичу та Цибулі Сергію Дмитровичу за підтримку бухгалтерської спільноти!

З нами завжди є рішення!

Людмила Волковинська,
голова Чернігівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
cn@b-club.com.ua

[i2731]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!