Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Типові помилки платників податків під час складання податкової звітності

October 27, 2017

25 жовтня Рівненським обласним осередком ГО «ВБК» проведено чергове відкрите засідання Клубу бухгалтерів на тему: «Підготовка до квартальної звітності». Семінар-практикум проходив у відкритій вітальні ГО «Простір». Дякуємо за запрошення!
Засідання Клубу відрізнялося як девізом «Місяць здоров’я з Балансом!», так і візитом представників Торгового Дому «Вега Україна». Вони розповіли про переваги тонометрів, які ми надаємо в подарунок нашим передплатникам. Декілька бухгалтерів, які дбають про своє здоров’я, перевірили тонометри в дії!
Матвійчук І.М., начальник відділу комунікацій Державної податкової інспекції в м. Рівному пояснила слухачам семінару, як працює на сьогодні фіскальна служба, як отримати консультацію, яких змін треба очікувати в податковому законодавстві і що означає для підприємств прийнята пенсійна реформа.
Михалишина В.П., експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», податковий експерт територіального відділення Асоціації платників податків України в Рівненській області розповіла про дії платника в разі зупинення реєстрації податкових накладних, про порядок оскарження платником рішення ДФС про відмову в реєстрації податкової накладної. Окрім традиційного огляду внесених змін до Податкового кодексу та деяких законів України щодо податкової реформи в частині податку на прибуток, на прохання бухгалтерів висвітлювалися питання про типові помилки, які допускають платники податків під час складання податкової звітності.
Представник ТОВ «Реноме Смарт» Козік О.П., керівник відділу впровадження ERP-систем, розповіла про кадровий облік у типових рішеннях для автоматизації бізнесу: прийняття на роботу, кадрові переміщення, звільнення.
Завершальна частина семінару відбулась у форматі конкретних запитань-відповідей та активної дискусії учасників заходу.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Анна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3962]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!