Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відпустки, відрядження, електронний документообіг: актуально напередодні літа

May 30, 2017

Вінниця, 25 травня... Начебто звичайний день, переддень літа, спека, мрії про відпустки… і «Баланс-Клуб», який потурбувався про своїх передплатників і зібрав усіх на традиційне засідання Клубу, присвячене відпусткам, відрядженням та електронному документообігу.
На семінарі-практикумі, організованому ГО «ВБК» спільно з Департаментом АПР Вінницької обладміністрації, виступили перший заступник директора Департаменту АПР В.М. Кирилюк, яка загострила увагу на тому, що в регіоні переважає аграрна специфіка, і тому такі семінари вкрай потрібні, та директор Департаменту АПР Н.Ф Ткачук, який розповів про злиття Департаменту АПР і Департаменту екології та про нововведення в роботі новоствореного Департаменту.
Лектор семінару-практикуму І. Ю. Зубрицька, податковий і фінансовий консультант, судовий експерт, економіст, партнер ГК «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти» розкрила тему «Підводне каміння обліку господарських операцій: від первинки до звітності». Також у заході взяла участь представник компанії «1С Україна» Ірина Хмельницька.
Бухгалтери отримали компетентні рекомендації та поради, мали можливість поділитися своїм досвідом із колегами та почути їхню думку.

Коцьона Валентина Леонідівна, головний бухгалтер ТОВ «Турбів-агро»:
– Я передплачую журнал «Баланс-Агро». Це видання мені подобається, оскільки в ньому висвітлюються всі питання, які стосуються безпосередньо роботи бухгалтера. Я беру участь в усіх семінарах, які проводять спеціалісти «Баланс-Клубу». Ці семінари є дуже актуальні, адже на них можна почути безпосередньо в живому спілкуванні висвітлення всіх питань, які на сьогоднішній день цікавлять, а також можна поспілкуватися з колегами, почути думку спеціалістів і зробити висновки, як правильно вчинити в тих чи інших ситуаціях, що виникають у роботі. На мою думку, такі семінари є дуже актуальними в ситуації, що склалась на сьогодні в роботі бухгалтерів.

З «Балансом» завжди є рішення!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3713]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!/
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!