Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нововведення в методології бухгалтерського обліку та зміни до облікової політики

June 1, 2017

25 травня 2017 року у Рівному відбувся семінар-практикум для бухгалтерів і керівників бюджетних установ – розпорядників бюджетних коштів, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки редакції «Баланс-Бюджет».
Учасники семінару отримали консультації та практичні поради щодо нововведень в методології бухгалтерського обліку та змін до облікової політики від кращих фахівців з питань бухгалтерського обліку та звітності, державного фінансового контролю. Лектори семінару-практикуму:  Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук; Куницька Оксана Григорівна, начальник сектору надання матеріального забезпечення ВД Рівненського обласного відділення ФСС з ТВП.
У подарунок учасники отримали матеріали спільної конференції Мінфіну, Держказначейства, Держаудитслужби та ГО «ВБК»: «Реформування системи управління державними фінансами: нові підходи до порядку складання фінансової звітності суб’єктів державного сектора».
 
Мулик В. С., Департамент агропромислового розвитку Рівненської ОДА:
– Дуже вдячна за запрошення на семінар, за корисну, змістовну інформацію. Сподобалось усе, зокрема виступ Панченко І. А., побільше б таких професіоналів у країні.

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3720]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!