Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Досвідчений бухгалтер – запорука безпеки діяльності бюджетної установи

June 6, 2016

У Рівному проведено черговий відкритий семінар-практикум Клубу бухгалтерів на тему: «Досвідчений бухгалтер – запорука безпеки діяльності бюджетної установи». Семінар для бухгалтерів бюджетної сфери підприємств Рівненщини організовано обласним осередком ГО «ВБК» за участю висококваліфікованих лекторів.
Викладений у простому форматі огляд новин до бюджетного законодавства викликав неабиякий інтерес та дискусію слухачів семінару. Про внесені зміни до Податкового кодексу, окремих законів України щодо податкової реформи для бюджетних підприємств, установ проінформувала присутніх податковий консультант, експерт територіального відділення АППУ в Рівненській області Михалишина Валентина Петрівна.
Податкове законодавство на сьогоднішній день базується на нормах бухгалтерського обліку. Питання формування первісної вартості основних засобів, їх переоцінка, визначення ліквідаційної вартості, нарахування зносу та амортизації, відображення операцій в бухгалтерському обліку були викладені доктором економічних наук, професором, аудитором Остапюк Наталією Анатоліївною.
Кваліфікований фахівець з питань закупівель Ревуха Ігор Миколайович розкрив практичну сутність реформ, що відбуваються в державному секторі з питань дотримання законодавства при закупівлі товарів, робіт та послуг за бюджетні кошти.
Начальник відділу обласного Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Куличка Оксана Григорівна ознайомила з особливостями нарахування та оподаткування в 2016 році допомоги з тимчасової втрати працездатності.
Серед актуальних питань на семінарі також розглядалися питання щодо особливостей ведення електронних закупівель; наказ про облікову політику бюджетної установи.
Крім фахової допомоги та практичних рекомендацій бухгалтерам, під час семінару також було зібрано запитання для подальшої систематизації та аналізу з метою підготовки відповідних пропозицій та визначення єдиного підходу до вирішення проблемних та неврегульованих законодавством питань.
Під час семінару та в особистому спілкуванні зі спеціалістами-лекторами під час перерви, бухгалтери бюджетної сфери Рівненщини отримали відповіді запитання, що їх цікавили, та залишились задоволені проведеним заходом.

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[p3038]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви! 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!