Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Звітність за 1 квартал: продуктивний діалог лекторів «Балансу» і бухгалтерів

April 28, 2017

25 квітня 2017 року громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і редакція видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» в рамках програми «Все включено», провели семінар-практикум на тему «Зміни в законодавстві 2017 року в фокусі квартальної звітності». У сучасному і комфортному залі центрального офісу Дніпропетровської філії «Київстар» зібралося близько 100 учасників, для яких зустріч з «Балансом» стала доброю традицією.
Лекторами семінару традиційно виступили шеф-редактор видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» Ольга Борисівна Целуйко, а також експерт з оподаткування, автор публікацій у виданнях «Баланс», «Бібліотека «Баланс» і «Баланс-Агро» Чумасова Марина Миколаївна.
Учасники семінару отримали інформацію щодо новин законодавства, змін в оподаткуванні прибутку підприємств у звітності за 1 квартал 2017 року, роз'яснення з питань праці та кадрів, а також інформацію про оновлення звітності з ПДВ. По закінченню семінару багато учасників відзначили не тільки актуальність і повноту озвучених тем, а й можливість живого спілкування як з колегами, так і з «Балансом».

ТОВ «Медлайф», бухгалтер Ольга Михайлівна:
– Ольга Борисівна як завжди на висоті. Якісно висвітлила заявлені на семінарі теми і, що дуже важливо, з наочними прикладами. Діалог лектора і бухгалтерів був продуктивний. Я отримала відповіді на питання, що цікавлять мене, а саме звітності за 1 квартал. Також велике спасибі Марині Миколаївні. Вона молодець!

ТОВ «Царичанка», головний бухгалтер Наталія Василівна:
– ТОВ «Царичанка» знаходиться далеко від обласного центру, але я дуже задоволена тим, що приїхала на семінар, оскільки отримала відповіді на всі питання, що цікавлять мене. Дякуємо!

Ми вдячні всім за участь, відгуки і позитивні емоції на семінарі-практикумі. Чекаємо Вас на наступних семінарах та вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/news/all/post/priglashaem-na-seminary/
Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

З повагою Марина Кундій,
голова Дніпропетровського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
dp@b-club.com.ua
(067) 834-90-80, (093) 92-11-990

[i3681]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!