Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Січневий семінар Закарпатської бухгалтерської спільноти відбувся!

February 1, 2016

Перша цьогорічна зустріч із бухгалтерами області Закарпатського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» відбулася 25 січня.
Як і протягом багатьох років поспіль, просвітницьку ініціативу підтримав міськвиконком. Актовий зал був переповнений. Незважаючи на несприятливі погодні умови, бухгалтери приїхали з найвіддаленіших районів області, щоб почути думки щодо змін від фахівців ДФС та АПП в Закарпатській області, обмінятися досвідом із колегами, привітати зі святами.
Про всі зарплатні зміни та про зміни в законодавстві, а також особливості дії спрощеної системи оподаткування у 2016 році професійно розповіли доповідачі – фахівці ДФС та АПП в Закарпатській області.
Актуальні питання щодо ПДВ висвітлила Алла Володимирівна Дацюк.
Зустріч із бухгалтерами – це завжди свято, і незважаючи на те що семінар тривав чотири години, багатьом учасникам не хотілося розходитися, вони «засипали» лекторів запитаннями. На всі запитання було надано чіткі та конкретні відповіді, підтверджені інформацією з видання «Баланс».
 «Баланс» — це єдине видання, необхідне як бухгалтерам, так і керівникам. На його сторінках ви знайдете лише актуальну, важливу й точну інформацію.

З «Балансом» завжди є рішення!!!

Любов Сег, голова Закарпатського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
uz@b-club.com.ua

[i2838]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!