Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний бухгалтер і безпека бизнесу Завершуємо 2015 рік: податкові підсумки. Що принесе нам 2016 рік?

December 30, 2015

Ось і добігає кінця тривожний і нестабільний рік, настав час підбивати підсумки і ставити цілі на майбутнє.
24 грудня у Вінниці «Баланс-Клуб» провів черговий семінар-практикум для бухгалтерів. За доброю традицією, зустріч відбулася в актовому залі Департаменту АПР – наших постійних і надійних партнерів. Навіть погода сприяла довгоочікуваній зустрічі бухгалтерів! Вони зібралися з усієї області, і недарма, адже розглядалися найбільш хвилюючі та гарячі на сьогодні питання:
1. Особливості переходу з «1С:Бухгалтерія 7.7» на «1С:Бухгалтерія 8».
2. ПДВ.
3. Податок на прибуток.
4. Зарплатні податки. Трудові відносини.
5. Єдиний податок: сьогодення та перспективи.
6. Застосування РРО: як уникнути штрафів.
7. Нововведення у відносинах із з контролюючими органами. Кого і як перевірятимуть податківці у 2016 році.
Семінар відкрила голова Вінницького обласного осередку ГО «ВБК» Поліщук Юлія. Вона розповіла про діяльність організації, про минулий Конкурс бухгалтерів, про передплатну кампанію 2016 року, про програму «Усе включено-2016» і, звичайно ж, привітала всіх з наступаючим новорічними святами.
Як завжди, лектором була постійний партнер ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Вінницькій області Зубрицька Ірина Юріївна, податковий та фінансовий консультант, судовий експерт-економіст. Завдяки їй семінар проходив у дуже інтерактивній формі, звучали цікаві запитання, а надавались чіткі та конкретні відповіді. Лише потрібне і нічого зайвого! Розпалювалися суперечки між бухгалтерами, давалися поради один-одному. Ніхто не залишився байдужим, і всі отримали відповіді на свої запитання.
У роботі семінару взяли участь партнери «1С:Україна». Вони розповіли про зміни й дали чіткі рекомендації в роботі. Учасники семінару з великим зацікавленням слухали доповідача Хмельницьку Ірину Михайлівну і ставили запитання, що їх цікавлять.
За традицією було проведено четвертий розіграш подарункових сертифікатів серед передплатників видань «Балансу».
І навіть після закінчення семінару ще багато хто підходив до лектора, записував номери журналів «Баланс» і «Баланс-Агро», на які посилалася лектор під час роботи семінару, ставили безліч запитань і, звичайно ж, укотре переконалися, що з «Балансом» завжди є рішення !!!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i2791]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!