Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Бюджет» щодо змін у законодавстві та в бухгалтерському обліку

November 30, 2017

24 листопада бухгалтери бюджетних організацій Херсонщини відвідали семінар-практикум, організований і проведений ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у сесійному залі Херсонської обласної ради. На семінарі-практикумі розглядалися питання щодо обліку операцій з основними засобами, інвентаризації, списання тощо.
Гостем була компанія «Microlife», і всі бажаючі мали можливість разом із Балансом подбати про своє здоров'я та виміряти свій тиск.
П'ять подарунків від Баланс-Бюджету (сертифікати на Бухгалтерську Систему Баланс і «Баланс-Бюджет») були несподіваними та дуже приємними, але без подарунків не пішов ніхто, кожен учасник отримав журнал «Баланс-Бюджет», а також багато корисної інформації та інструкції для роботи.
Лектором виступила О.І. Качковська. Доповнила інформацію В. Н. Осинкина, начальник консолідованої звітності Державної казначейської служби в Херсонській області. Довгоочікуваним для всіх був виступ С. А. Главацької, начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Херсонській області.

Олешківська районна рада Херсонської області:
– Дякую за семінар, ваш «Баланс-Бюджет» дуже досконало ознайомлює щодо змін у законодавстві та в бухгалтерському обліку. Обов’язково буду з Вами працювати в наступному році.

КЗ «Великоолександрівський районний центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти»:
– У зв’язку з тим, що зараз дуже багато змін  в законодавстві, вважаю за необхідне проводити такі семінари-практикуми, це те, що так необхідно бухгалтерам. Мені було дуже цікаво, і я для себе почула багато корисного. Вдячна організаторам та лекторам!

Дзюбак Катерина Миколаївна, Миколаївське відділення ОНДІСЕ:   
– Мені дуже подобається організація та рівень нових знань, отриманих під час семінарів-практикумів. Тому я не лінуюсь і приїжджаю в інші міста-сусіди, де проводяться вами семінари. Дякую за презентації, які ви потім висилаєте на електронні адреси учасникам семінарів... Дякую за можливість відвідувати ваші семінари-практикуми!

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Наталія Казаєва,
голова Херсонського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ch@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!