Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Роз’яснення питань пенсійної реформи фахівцями Управління ПФУ в м. Хмельницькому

October 20, 2017

24 жовтня ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакція видання «Баланс» провели семінар-практикум для бухгалтерів комерційної сфери та агропідприємств за темами: «Пенсійна реформа», «Блокування реєстрації ПН», «Звітність за ІІІ квартал», «Оплата праці».
Лектор-експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор, кандидат економічних наук А. Ф. Гуменюк проаналізувала новації в законодавстві, надала інформацію щодо: змін у критеріях блокування реєстрації податкових накладних; роз’яснень ДФС із розблокування реєстрації ПН; звітності за ІІІ квартал для підприємств на загальній системі оподаткування та на єдиному податку; заповнення декларації з податку на прибуток; оплати праці; індексації заробітної плати; розрахунків за товари, роботи, послуги через платіжний термінал.
З питань пенсійної реформи змістовним був виступ першого заступника начальника Управління ПФУ в м. Хмельницькому М.А. Лужанінової.

Мартишевська Надія Сергіївна, ФОП:
– Я та всі колеги-бухгалтери вдячні за проведення семінарів ТОВ «Баланс-Клуб». Сьогоднішній семінар був дуже корисним та інформативно насиченим. На ньому висвітлено актуальні нині питання. Особливо корисним є залучення фахівців з державних структур. Захід, як завжди, було організовано та проведено на високому професійному рівні. Дякую.

Весельська Любов Арсенівна, СКЛГ « Флора»:
– Дякую, дуже задоволена семінаром. Отримала повну інформацію, яка мені була потрібна, зокрема з ПДВ і блокування реєстрації податкових накладних. Виступ з питань пенсійної реформи був змістовним, почула багато цікавого. Бажаю в подальшому вам успіхів та всього найкращого.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ткач Ольга Петрівна,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3956]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!