Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний бухгалтер і безпека бізнесу: практичне застосування норм Податкового кодексу

September 29, 2015

Ось і літо пройшло, немов і не було... Закінчилася пора відпусток і канікул, усі повернулися на свої робочі місця, а там... зміни, нововведення, нерозуміння... Хто допоможе розібратися у вирії інформації? Хто протягне руку допомоги бухгалтеру і не залишить його на самоті? Звичайно ж, «Баланс-Клуб»! Ми своїх не кидаємо, і з нами завжди є рішення!
24 вересня у Вінниці відбувся черговий семінар для бухгалтерів комерційних и агропідприємств. Навіть погода сприяла довгоочікуваній зустрічі бухгалтерів! Вони зібралися з усієї області. І недарма, адже розглядалися найбільш хвилюючі і гарячі на сьогодні питання:
1. Аналіз актуальних законодавчих змін щодо:

  • ПДВ і дії системи електронного адміністрування ПДВ;
  • особливостей складання податкових накладних і застосування штрафних санкцій за їх несвоєчасну реєстрацію в ЄРПН;
  • методики роботи з податковими документами в типових конфігураціях на платформі «1С:Підприємство 8» для дотримання порядку адміністрування ПДВ;
  • визначення бази оподаткування податком на прибуток за результатами 2015 року;
  • сплати авансових внесків з податку на прибуток у 2015 році та діяльності неприбуткових організацій;
  • оплати праці та соціальних гарантій в оплаті праці;
  • відповідальності юридичних осіб, за якими зареєстровані транспортні засоби, за порушення правил дорожнього руху.

2. Огляд положень Закону від 17.07.15 р. № 655«Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків» .
3. Робота з готівкою таі РРО: як уникнути ризиків і не допустити помилок.
4. Створення резервів на підприємстві: методи розрахунку резервів, відображення в обліковій політиці, практичні приклади розрахунку резервів.

Лектором була постійний партнер ОО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Вінницькій області Зубрицька Ірина Юріївна, податковий та фінансовий консультант, судовий експерт-економіст. Усі з нетерпінням чекали початку заходу. Та й саму Ірину Юріївну чекав приємний сюрприз - бухгалтер привітали її з Днем народження, який вона нещодавно відзначила.
За традицією, семінар відкрила Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Вона розповіла про діяльність організації, про минулий Конгрес бухгалтерів, про майбутній Форум аграріїв і, звичайно ж, про Конкурс на звання «Кращий бухгалтер України 2015 року», що стартував із 1 вересня.
У роботі семінару взяли участь партнери – компанія «1 С:Україна», представники якої розповіли про зміни йі дали чіткі рекомендації в роботі. Учасники семінару з великим зацікавленням слухали доповідача Ірину Хмельницьку і ставили запитання, що їх цікавлять.
Далі до роботи приступила Ірина Юріївна. Завдяки їй семінар проходив у дуже інтерактивній формі, звучали цікаві запитання, надавалися чіткі та конкретні відповіді. Тільки важливе й нічого зайвого. Розпалювалися суперечки між бухгалтерами, давалися поради один одному. Ніхто не залишився байдужим і всі отримали відповіді на свої запитання.
За традицією, було проведено вже третій розіграш подарункових сертифікатів серед передплатників видань «Баланс-Клубу». Усі привітали переможців розіграшу, які, у свою чергу, подякували компанію за увагу й турботу про бухгалтерів!
І навіть після закінчення семінару ще багато хто підходив до лектора, записував номери журналів «Баланс» і «Баланс-Агро», на які лектор давав посилання під час роботи семінару, ставили безліч запитань і, звичайно ж, ще раз переконалися, що з «Балансом» завжди є рішення !!!

Юлія Поліщук,
голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i2634]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!