Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінари ВБК – підтримка в нелегкому «бухгалтерському плаванні»

May 26, 2017

24 травня 2017 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у черговий раз зібрала бухгалтерів комерційних і агропідприємств Хмельниччини.
Лектори-експерти ГО «ВБК», сертифіковані аудитори кандидати економічних наук Гуменюк А.Ф. і Цебень Р.Л. здійснили огляд актуальних змін у законодавстві, надали корисну інформацію щодо нарахування та виплат відпусткових у різних практичних ситуаціях, компенсацій за невикористану відпустку, з виплати дивідендів, а також поінформували, як правильно вести архівну справу на підприємстві.
Учасники семінару почули чіткі та зрозумілі відповіді на свої запитання.

Пешкун І. В., ФОП:
– Кожен семінар для мене як для молодого бухгалтера є цікавим та корисним. Відвідуючи семінари, я завжди відчуваю підтримку в нелегкому «бухгалтерському плаванні» та знаю, що завжди можу отримати кваліфіковані відповіді на всі запитання, які в мене виникають. Дякую Вам.

Мазур А.Л., ТОВ «Хмельницькагробуд»:
– Дуже вдячна за проведення ваших семінарів, на яких завжди висвітлюються актуальні питання, які хвилюють бухгалтерів. Сьогоднішній семінар був проведений на високому рівні. На ньому були розглянуті такі питання, як відпусткові за 2017 рік, виплата та нарахування дивідендів, архівна справа на підприємстві, а також питання кадрової політики. Для бухгалтерів дуже корисним є спілкування між собою, з лекторами, із представниками держслужб, оскільки в дискусіях завжди можна почерпнути щось корисне та потрібне для роботи.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3709]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!