Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери Львівщини взяли участь у розіграші подарунків від «Баланс-Клубу»

April 28, 2015

24 квітня 2015 року в актовому залі Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму відбувся черговий безплатний семінар для бухгалтерів та керівників підприємств – передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб», організований Львівським обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»..
Із вступним словом до присутніх звернулася Олена Назарець, голова Львівського обласного осередку ГО «ВБК»». Вона проінформувала бухгалтерів про продукти та додаткові сервіси ВКК «Баланс-Клуб» та провела серед передплатників розіграш семи подарункових сертифікатів, які дають можливість зробити покупки в мережі магазинів «Watsons» на суму 250 грн.
Олена Висоцька, лектор-експерт Всеукраїнського бухгалтерського клубу проінформувала бухгалтерів про свою участь 31 березня 2015 року в унікальному Бухгалтерському бізнес-форумі, на якому кожен учасник зміг обговорити найгарячіші питання сьогодення із представниками органів влади, аудиторами та експертами в галузі бухобліку та оподаткування й отримати від них роз’яснення та практичні рішення. Мета форуму – виявити проблеми, що виникають у бухгалтерів підприємств при виконанні нових вимог законодавства, пов’язаних із податковою реформою-2015, і визначити шляхи вирішення цих проблем.

Далі учасники семінару отримали актуальну інформацію з таких питань: 

  1. Огляд  останніх змін до законодавства.
  2. Особливості адміністрування ПДВ (коментарі ДФС на Бухгалтерському бізнес-форумі, що відбувся 31.03.15 р. у м. Києві).
  3. Податок на прибуток у 2015 році. Звертаємо особливу увагу на бухгалтерський облік.
  4. Актуальні питання щодо РРО:
    – типові помилки касирів: виправляємо та уникаємо штрафних санкцій;
    – складаємо Z-звіт правильно: типові помилки та їх уникнення;
    – практичні ситуації: робота з терміналом (платіжні картки), подарункові сертифікати та інші питання щодо роботи реєстраторів розрахункових операцій.

На семінарі було зібрано проблемні та неврегульовані законодавством питання для подальшої систематизації та аналізу з метою визначення єдиного підходу до їх вирішення. .

З НАМИ ЗАВЖДИ Є РІШЕННЯ!

Олена Назарець,
голова Львівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lviv@b-club.com.ua

[i2334]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!