Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Питання щодо кадрового документообігу та нововведення у звітності з ПДВ: розбираємо детально

April 3, 2017

24 березня в Харкові передплатники видань «Баланс-Клубу» дістали можливість детально розібратись у питаннях кадрового документообігу, а також у нововведеннях щодо звітності з ПДВ.
Черговий семінар-практикум громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провела для своїх членів у рамках програми лояльності «Все включено».

Шеф-редактор видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс»» Ольга Борисівна Целуйко ознайомила слухачів із новинами законодавства, розповіла, як правильно вести кадрові документи і тим самим захистити себе від штрафів за порушення трудового законодавства. Бухгалтери отримали відповіді на запитання щодо оформлення приймання на роботу, переведення на іншу посаду та звільнення працівників.

Редактор напряму Зінаїда Яківна Омельницька пояснила, на що звернути увагу під час підготовки звітності з ПДВ, які складнощі та ризики виникають у разі несвоєчасної реєстрації податкової накладної, рекламних роздач матеріалів, списання товарів і заборгованостей.

Приємною несподіванкою для аудиторії став розіграш подарунків від редакції серед учасників семінару - випусків видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» з автографом шеф-редактора.

Традиційно повний зал, а також численні відгуки із вдячністю слухачів свідчили про високий рівень підготовки заходу, його актуальність і важливість для бухгалтерської спільноти.

Олександр Дрозд, голова Харківського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vbk.kharkiv@gmail.com

[i3641]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!