Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Про нововведення – докладніше на семінарі ВБК

March 2, 2017

24 лютого 2017 р. у Запоріжжі відбувся семінар-практикум «ПДВ:  зміни-2017. Готуємося до перевірок Держпраці», організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакцією видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс». Як лектори виступили шеф-редактор видань «Баланс» та «Бібліотека «Баланс» Ольга Борисівна Целуйко та редактор напрямів Зінаїда Яківна Омельницька.
На семінарі детально розглянуто важливі питання, що хвилюють бухгалтерів і керівників, а саме: роз'яснення ДФС, новини, перспективне законодавство; перевірки податкової та інспекції із праці; податкова накладна; розрахунок коригування.
Представник фірми «1С» Владислав Шалений розповів про переваги оренди робочого місця «у хмарі».

Бухгалтери отримали відповіді на найактуальніші запитання як на семінарі-практикумі, так і на сторінках видання «Баланс»:

Шепель Олена Іванівна, ТОВ «Рекламно-виробнича фірма «Авангард»:
– Величезне спасибі редакції «Балансу» за номер 14-15! Це просто подарунок для мене як для бухгалтера, у якого є ОСМД. Відкривши цей номер, я знайшла відповіді на багато моїх запитань у вигляді готового рішення із проведеннями, оборотно-сальдовою відомістю, аж до звіту! Усі питання було знято! Навіть не знаю, як дякувати «Балансу». Ви - кращі!

Поспішенко Зоя Миколаївна, ТОВ «Мультіфлекс»:
– Дуже пізнавальний семінар, багато корисної інформації про нововведення в розширеному вигляді. Лектори пояснюють дуже дохідливо, а не розкидаються лише посиланнями й пунктами на законодавчу базу.

Ірина Нефедова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i3575]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!