Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перевірки дотримання законодавства про працю, ПДВ, РРО

March 3, 2017

24 лютого 2017 року Львівський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провів щомісячний безплатний семінар-практикум для бухгалтерів і керівників підприємств – передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб». Незважаючи на обставини (затопило зал і довелося в останню хвилину переносити обладнання в інше приміщення), бухгалтери Львівщини отримали інформацію щодо новин законодавства, перевірок дотримання законодавства про працю, ПДВ, РРО та підтримку від ВБК.
Протягом багатьох років Львівський обласний осередок щомісяця організовує заходи для бухгалтерів, під час яких бухгалтери спілкуються, обмінюються досвідом, а головне – отримують відповіді на проблемні питання. Цього разу допомогу бухгалтерам надали постійний лектор-експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор О. О. Висоцька та начальник відділу Головного управління Держпраці Львівської області Л.С. Лєсна.

Гірак Н., головний бухгалтер ТзОВ «Тіва Україна»:
– Дякую за семінар! Ви - молодці! Вчасно надаєте нам, бухгалтерам, допомогу. І не тільки про зміни в законодавстві, а й у психологічному аспекті: знаю точно, що після семінару настрій ЗАВЖДИ буде хороший! Позитив від ваших фахівців, спілкування з колегами та індивідуальні консультації Висоцької Олени. Щиро вдячна!

З нами завжди є рішення!

Олена Назарець,
голова Львівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lviv@b-club.com.ua

[i3576]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!