Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери – народ відважний: семінар ВБК у Житомирі!

March 4, 2015

24 лютого в Житомирі відбувся бухгалтерський семінар, організований Житомирським обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Стійкість наших бухгалтерів та їх бажання завжди бути в курсі всіх новин і змін заслуговують пошани й захоплення – незважаючи на епідемію грипу, захід був багатолюдним.
Відкриваючи семінар, Галина Горбунова, голова Житомирського обласного осередку ГО «ВБК» звернула увагу бухгалтерів на додаткові сервіси від «Балансу» для передплатників, а це не лише щомісячні семінари – це й додаткова експрес-розсилка консультацій, відеоролики з украй затребуваною інформацією, консультаційна лінія й багато інших послуг, подарунки та приємні сюрпризи, передбачені програмою «Усе включено».
На семінарі були розглянуті останні законодавчі зміни з ПДВ, податку на майно, акцизному податку, податкових перевірок, а також щодо інших податків і зборів. Також було звернено увагу бухгалтерів на особливості складання й формування авансових внесків на 2015 рік при складанні декларації із прибутку за 2014 рік, облік основних засобів при формуванні фінансового результату до оподаткування, ризики та наслідки використання неліцензійного програмного забезпечення. Не залишилися без уваги і завжди затребувані питання щодо оподаткування ЄСВ, ПДФО, військового збору та інші питання, які стосуються зарплатних виплат.
Уже традиційно після семінару охочі отримали відповіді на індивідуальні запитання.
Незважаючи на досить прохолодну температуру в залі, сама атмосфера спілкування була теплою і позитивною. Бухгалтери отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, ішли із семінару задоволені, дякували організаторам і лекторам.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i2234]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!