Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Після відпусток берімося до роботи: вересневе засідання бухгалтерського клубу в Черкасах

September 29, 2016

У Черкасах 23 вересня у великому лекційному залі Черкаської обласної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка відбулася зустріч бухгалтерів комерційних підприємств на семінарі-практикумі «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», організованому і проведеному Черкаським обласним осередком Громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Прагнучи дізнатися, чого чекати бухгалтерові від змін у Податковому кодексі у 2017 році, які важливі нововведення на них чекають, на захід зійшлися бухгалтери різних сфер діяльності для обговорення нагальних професійних питань.
Семінар-практикум розпочався з демонстрації яскравого та емоційного відео «…І Бог створив бухгалтера», яке, підкреслюючи важливість бухгалтерської професії, її почесність, сприяло зміцненню в присутніх віри в правильність обраного шляху, згуртованості довкола спільної справи, налаштуванню їх на продуктивну роботу.
Наступне ж відео, створивши урочисту атмосферу, розповіло учасникам засідання про Групу компаній «Баланс», про 25-річний ювілей, який вона святкує цьогоріч, про почесну місію та цілі компанії, про видання ВКК «Баланс-Клуб», про їхні конкурентні переваги.
Згодом голова Черкаського обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Буслова С.М. зосередила увагу присутніх на чвертьстолітньому ювілеї компанії, на тій довірі, що її впродовж 25-ти років демонструють величезна кількість наших клієнтів – бухгалтери, керівники, юристи та інші фахівці різних сфер діяльності, передплачуючи наші видання та забезпечуючи себе надійною фаховою підтримкою. Докладно зупинившись на виданні «Баланс», вона навела вагомі аргументи на доведення тези «З нами завжди є рішення!». Також вона розповіла про серію спецвипусків «Балансу», що покликані полегшити життя бухгалтера, детально розкрила програму лояльності «Усе включено», до якої долучається кожен передплатник і яка має на меті забезпечити всебічну професійну підтримку, переконавши бухгалтерів, що ми насправді докладаємо максимум зусиль, аби полегшити їхнє життя. Було анонсовано теми практичних посібників серії «Баланс-Бібліотека». Крім того, учасники почули про цьогорічний конкурс «Кращий бухгалтер України», що вже стартував, отримали запрошення до участі в ньому. Згодом вони дізналися, які подарунки чекають на наших передплатників з нагоди ювілею компанії.
Неабиякий інтерес викликала презентація книги Позової С.В. «Бухгалтер, якому довіряють».
Протягом активної, більш ніж двогодинної роботи над обговоренням винесених на порядок денний питань від досвідченого лектора-експерта, сертифікованого аудитора, доктора економічних наук, професора Остап’юк Наталії Анатоліївни бухгалтери дізналися про проект змін у Податковому кодексі, про зміни до Декларації з податку на прибуток, посилення вимог від НБУ у сфері обігу готівки. Був здійснений огляд актуальних роз’яснень, листів контролюючих органів з податку на прибуток, ПДВ, ЄСВ, ПДФО. Обговорювалася нова форма декларації з ПДВ за серпень: основні зміни, особливості заповнення додатків 2, 3, 4, 9. Доволі важливим було питання дотримання вимог законодавства про працю та відповідальності за порушення законів про працю. Розбиралися з деталями роботи єдинників, зокрема дізналися, що саме контролюючі органи перевіряють на практиці: види діяльності, книги обліку, первинку тощо. Торкнулися й актуальних питань щодо заповнення звітності з ЄСВ та форми № 1ДФ, виправлення помилок. Розглянули зміни в пенсійному законодавстві.

Як завжди, в ході обговорення учасники семінару-практикуму ставили запитання й одразу отримували вичерпні відповіді. А після завершення заходу до лектора вишикувалася черга з бухгалтерів по відповіді на нагальні питання.

Дерев’янко Яна Вадимівна, бухгалтер ТОВ «М-Групп ЛТД»:
– Відвідала Ваш семінар 23 вересня 2016 р. Дуже сподобалось, велика вдячність організаторам та лектору Остап’юк Н.А.

Тира Інна Михайлівна, бухгалтер ФОП Загнибіда С.І.:
– Усе дуже цікаво! Навіть те, що не стосується звітності наших підприємств, слухаю, як казку.

Василюк Оксана Сергіївна, старший бухгалтер ТОВ «Офтальмологічний Центр "Новий Зір"»:
– Почула новації, які хочуть внести до редакції ПКУ. Чекаю з нетерпінням на семінар, де розглядатимемо індексацію».

Мазуренко Алла Олексіївна, головний бухгалтер КП «Агроекологія»:
Наталія Анатоліївна, як завжди, на висоті! Дуже корисна інформація щодо трудових відносин із працівниками, цікава інформація щодо індексації та майбутніх змін. Потрібна більш ґрунтовна зустріч стосовно ПДФО, трудових договорів (їх відмінностей)».

Голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
Світлана Буслова

[i3267]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!