Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Агро» – надійний партнер бухгалтерів агропромислового сектора!

July 2, 2016

23 червня в актовому залі Тульчинської районної адміністрації пройшов черговий кущовий семінар для бухгалтерів і керівників аграрного сектору. Захід було організовано громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за участю Тульчинської РДА та Тульчинського управління АПР.
Незважаючи на жахливі погодні умови (злива і смерч зламали дерева, знесли потоками дороги та порвали дроти),  зібралися бухгалтери із шести районів!
Голова Тульчинської райдержадміністрації Підболячий Микола Васильович у вітальному слові до учасників семінару підкреслив важливу роль професії бухгалтера, особливо загострив увагу на слогані Клубу «Бухгалтерія – це любов».
Також у роботі семінару взяв участь начальник управління АПР Тульчинського району Зубченко Юрій Олексійович.
До учасників семінару звернулася голова Вінницького обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Поліщук Ю. Г. Вона розповіла про діяльність Клубу, його цілі та завдання, про нову послугу від компанії на 2016 рік – «Усе включено!», про відкриття Всеукраїнського 10-го ювілейного бухгалтерського конгресу і про майбутні « Бухгалтерські вечорниці».
А далі почалася найактивніша і продуктивна частина семінару: в його роботі взяли участь: Ірина Хмельницька, представник 1С Україна; Зубрицька Ірина Юріївна, податковий і фінансовий консультант, судовий експерт, економіст, партнер ГК «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти»
На семінарі ґрунтовно розглядались питання особливостей сплати податків і зборів для аграріїв.
Захід проходив у активній і жвавій формі. Бухгалтери були раді можливості отримати компетентні рекомендації та поради від фахівців, поділитися своїм досвідом із колегами та почути їх думку. Вони отримали неоціненну допомогу й підтримку у своїй роботі.
Головним побажанням було — «Продовжувати проводити подібні заходи і приїжджати в інші райони!!!»

З «Балансом» завжди є рішення !!!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!