Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оптимізм та впевненість – результат семінару-практикуму Південного регіону від «ВБК» 23 червня

July 4, 2016

Для бухгалтерів, які взяли участь у семінарі-практикумі 23 червня, зустріч була не лише інформативною, але і продуктивною.
 Так, протягом більш як трьох годин учасники не лише отримали практичні рекомендації від лекторів-експертів, але й виробили спільну позицію щодо «скандальних» і неоднозначних трактувань ДФС України з акцизного податку на ПММ.
 Зустріч було організовано і проведено Південним відділенням громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у великій актовій залі Первомайського політехнічного коледжу.
Результатом цієї роботи стали нові знання та корисні практичні поради, які народжувались під час спільного обговорення. У своєму вступному слові керівник Південного регіону ГО «ВБК» Чоларія Вікторія Нодарівна нагадала про передплатну кампанію, що триває, а також розповіла про переваги та можливості для клієнтів Групи компаній «Баланс».
На обговорення було винесено важливі та цікаві для бухгалтерів комерційних і агропідприємств питання: звітність – аналізуємо та виправляємо помилки; зарплатні та кадрові акценти 2016 року; особливості грошової оцінки землі.

Семінар проходив у жвавій формі і при активній участі всіх присутніх.
Козловський Віктор Вікторович, начальник Управління Держгеокадастру в Першотравневому районі Миколаївської області звернув увагу учасників на наслідки для підприємств у разі неоформлення договорів оренди відповідно до чинного законодавства. Відповів на численні запитання, у тому числі ті, що стосуються перспектив грошової нормативної оцінки земель, а отже і витрат і ризиків, які нестимуть підприємства в майбутньому.
Питання ПДВ завжди обговорюються з підвищеним інтересом. Тим більше що запроваджено нову форму податкової накладної. Бухгалтери уважно фіксували способи виправлення помилок, які можуть бути допущені при оформленні цього документа. Не забули розставити акценти в питанні відображення операцій з ПДВ у бухгалтерському обліку. І, звичайно, обговорили підготовку звітності з ПДВ.
Чекрижова Світлана Леонідівна, головний спеціаліст Першотравневої ОДПІ, зупинилась на питанні адміністрування ЄСВ, а також звітності, яку подають роботодавці.

Кивачук Тетяна Сергіївна, менеджер із розвитку ринку Групи компаній «Баланс» у Миколаївській області підготувала за матеріалами видань компанії «Баланс-Клуб» огляд про те, як правильно оформлювати трудові відносини із співробітниками, у чому відмінності між трудовою угодою і договором підряду, а також до яких робіт можуть залучатись сезонні робітники. Не забули і про обов'язок працедавців повідомляти органи ДФС про прийом на роботу співробітників.
 Модератором і лектором з решти питань була Чоларія Вікторія Нодарівна, яка спочатку задала робочий тон і дружню атмосферу всьому заходу.
 Бухгалтери були активними учасниками практикуму, доповнювали відповіді та давали поради один одному, спираючись на власний досвід або досвід колег.
Свій настрій і оцінку заходу бухгалтери надають у відгуках:

Мехник О.С., Територіальний центр соціальних послуг м. Первомайськ:
– Дуже цікаво, потрібні семінари, багато необхідної інформації. Спасибі за видання «Баланс» і за вашу допомогу в роботі.

Врублєвська Р. С., ФГ «Атей»:
– Журналу «Баланс-Агро» процвітання! Семінар дуже корисний!

Токарєва М.А., КП «МБТУ»:
– Найпозитивніші відгуки! Семінари дуже необхідні.

Козоріз С.А., ФГ «Первомайське»:
– Щастя, добра, успіху і багато передплатників!

І ще одне нововведення для учасників семінарів-практикумів: усі бухгалтери, які зареєструвалися, після семінару отримають на свою електронну пошту презентаційні слайди від лекторів і матеріали, які використовувались при підготовці питань.
Перед початком семінару декілька бухгалтерів телефонували організаторам, висловлюючи жаль із приводу того, що не зможуть приїхати на семінар, але почувши про нововведення, дуже дякували.
 З нами завжди є рішення!

Чоларія Вікторія Нодарівна,
керівник Південного регіону ГО «ВБК»

[i3106]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!