Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Літо не за горами: відпусткову пору розпочато!

May 29, 2017

23 травня 2017 року Рівненський обласний осередок ГО «ВБК» провів чергове відкрите засідання Клубу бухгалтерів. Семінари від ГО «ВБК» у Рівному вкрай популярні, тож лекторами у травні були запрошені представники ДФС, які донесли важливу інформацію щодо реєстрації РРО для ФОП, і представник ТОВ «Реноме-Смарт», яка висвітлила ситуацію щодо роботи у програмі «1С Бухгалтерія».
 Завдяки професійності експерта ГО «ВБК», податкового експерта регіонального відділення Асоціації платників податків України в Рівненській області Михалишиної Валентини Петрівни бухгалтери отримали інформацію та готові рішення з питань практичного застосування норм податкового законодавства.
Крім традиційного огляду внесених змін до Податкового кодексу та деяких законів України щодо податкової реформи в частині податку на прибуток, актуальних роз'яснень з ПДВ, на прохання бухгалтерів висвітлювались питання щодо типових помилок, які допускають платники податків під час складання податкової звітності. Крім того, ішлося про дотримання законодавства про працю, особливості оформлення працівників у різних практичних ситуаціях, а саме: неповний робочий час, відпустки за свій рахунок, термінові і безстрокові трудові договори, сумісники, виконання засновником обов'язків директора та інші новини законодавства, актуальні роз'яснення з питань бухобліку та оподаткування, які висвітлила Надія Гелешко, фахівець ДП  «Сервісно-видавничий центр Міндоходів України» у Рівненській області.
Завершальна частина семінару відбулась у форматі конкретних запитань-відповідей та активної дискусії учасників заходу.

ТДВ «Плодорозсадник»:
– Як завжди, усе на високому професійному рівні. Дякую, що ви завжди берете високу планку і відповідаєте їй, за семінари, які не лише надають певну інформацію, але й можливість поспілкуватися з колегами-практиками. Кожен раз переконуюсь у правильності свого вибору. Я з вами!

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3712]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!