Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Особливий семінар: Волинь радіє за переможця подорожі до Єгипту та розігрує подарункові сертифікати

April 29, 2015

На черговий семінар, організований ГО «ВБК» у Луцьку 23 квітня 2015 року, зібралися бухгалтери з Луцька, Нововолинська, Ковеля, Володимир-Волинського та інших районів Волинської області. Але цей захід був особливим – його учасники відчули та побачили, як працює програма «Усе включено» для передплатників видань компанії «Баланс-Клуб».
На початку семінару голова Волинського обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Тетяна Жук розповіла присутнім про інформаційну допомогу від компанії, яку отримують користувачі її продуктів, а також про приємні позитивні емоції, що їх дарує «Баланс-Клуб». Вона повідомила про розіграш на цьому семінарі подарункових сертифікатів і представила переможця акції «Тур вихідного дня», а саме поїздки до Єгипту – головного бухгалтера ТОВ «ІНТЕРРЕМО» В. І. Греся.
Після виступу щасливого переможця, його зворушливої розповіді про своє становлення як бухгалтера, подяки компанії «Баланс-Клуб» та представництву компанії у Волинській області учасники семінару довірили Володимиру Івановичу взяти участь у розіграші подарункових сертифікатів і визначити переможців.

А далі на розгляд бухгалтерам було запропоновано низку актуальних тем:

  1. Огляд податкових змін.
  2. Зміни до законодавства про працю, роз’яснення основних нормативно-правових актів з оплати праці.
  3. Облікова політика – фундамент надійності ведення бухгалтерського обліку та формування оподатковуваного прибутку у 2015 році.

Як лектои виступили:
Нікотіна Олена Володимирівна, завідувач інформаційно-комунікаційного сектору Головного управління ДФС у Волинській області;
Котюн Олександр Йосипович, начальник відділу адміністрування ЄСВ ГУ ДФС у Волинській області;
Авраменко Світлана Зотівна, заступник начальника Територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області;
Домбровська Ольга Миколаївна, сертифікований аудитор АФ «Аудит-Фаг».
Лектори відповіли на письмові та усні запитання бухгалтерів і надали індивідуальні консультації після закінчення семінару.

Про успіх заходу свідчать відгуки учасників семінару: 

Гончарук І. О., бухгалтер ТОВ «Сортнасіннєовоч»:
«Дякуємо всьому колективу працівників журналу «Баланс» за проведення семінарів на актуальні теми для всіх бухгалтерів. Дякуємо за гарну організацію та привітність менеджерів».

Назаровська Н. А., бухгалтер ТОВ «Українська Софтверна компанія»:
 «Семінари від вас дуже інформативні. На них розглядаються тільки найактуальніші питання, що цікавлять бухгалтерів. Лектори розповідають зрозумілими словами, доступно». 

Приєднуйтеся до Всеукраїнського бухгалтерського клубу, беріть участь в акціях компанії і перемагайте!

Тетяна Жук, голова Волинського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lutsk@b-club.com.ua

[i2336]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!