Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податкова звітність за І квартал

April 24, 2015

24 квітня цього року громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за сприяння Департаменту агропромислового розвитку в Київській області та Управління статистики в м. Києві проведено бухгалтерський семінар-практикум для агропідприємств за темами:
1. Уточнення щодо єдиного податку четвертої групи для сільгоспвиробників.
2. Новий етап запровадження адміністрування ПДВ: податкова накладна - нова форма та особливості її заповнення; реєстрація податкових накладних - особливості реєстрації в перехідний період та з 01.07.15 р.; порядок коригування податкових зобов’язань; база оподаткування; «доля» від’ємного значення ПДВ та інше.
3. Екологічний податок, плата за надра.
4. Податок на доходи фізичних осіб, військовий збір, єдиний внесок: нова форма № 1ДФ, ставки оподаткування ПДФО, право на зменшення ставки ЄСВ, особливості оподаткування дивідендів.
До учасників із привітальним словом звернулася головний бухгалтер Департаменту агропромислового розвитку в Київській області Костенко А. Л. У своїй промові вона подякувала ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за неоціненну допомогу підприємствам сільськогосподарської галузі Київської області в роз’ясненні бухгалтерського та податкового обліку та підтримку в урегулюванні питань на законодавчому рівні.
Семінар пройшов у теплій дружній обстановці. Головний редактор журналу «Баланс-Агро», член Громадської ради при Державній фіскальній службі України Ткачова Е. В. і редактор напряму «Бухгалтерський облік та оподаткування» Жураківська О. І. детально зупинилися на кожному із заявлених питань.
Формат проведення – «запитання-відповіді» був добре сприйнятий учасниками і допоміг створити ефективний діалог між лекторами і бухгалтерами-практиками.
Учасники залишилися дуже задоволеними проведеним заходом, який, судячи з відгуків, допоміг їм отримати вичерпні роз’яснення і консультації щодо практичного застосування законодавства.

Особливий позитив викликав розіграш серед передплатників «Баланс-Агро» трьох подарункових сертифікатів мережі магазинів «Watsons» на суму 250 грн. У результаті прозорого розіграшу із залученням учасників із залу переможцями стали:

1. Ямкач Любов Володимирівна, головний бухгалтер ТОВ «РОПА-АГРО».
2. Барабаш Наталія Миколаївна, головний бухгалтер ПАТ «УІФК-АГРО».
3. Куриленко Наталія Володимирівна, головний бухгалтер ТОВ «ІВЕРІЯ-АГРО».

З боку організаторів прозвучали слова подяки переможцям, на пам`ять було зроблено спільне фото.

Своїми враженнями від проведеного заходу учасники поділилися у книзі відгуків і пропозицій ГО «ВБК»:

Білошапко Тетяна Григорівна, головний бухгалтер СТОВ «Аратта»:
«На семінари приїжджаю вже декілька разів, дуже задоволена, отримую змістовну корисну інформацію. Дуже вдячна організаторам і редакції журналу «Баланс-Агро» за підтримку у вирішенні проблемних питань».

Друзь Оксана Анатоліївна, головний бухгалтер ПАТ «УІФК-АГРО»:
«На ваших заходах завжди розглядаються актуальні питання і надаються змістовні відповіді. Дякую ТОВ «Баланс-Клуб» за турботливе ставлення до професії бухгалтера».

Світлана Чепурова,
голова осередку громадської організації
«Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Київській області

[i2329]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!