Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оформлюємо кадрові документи правильно!

March 29, 2017

23 березня 2017 року Хмельницький інститут МАУП учергове гостинно відкрив двері перед бухгалтерами комерційних та агропідприємств Хмельницької області. Незважаючи на дощ та весняну прохолоду, у залі зібралось понад 100 бухгалтерів для того, щоб отримати корисну та змістовну інформацію від висококваліфікованих фахівців – сертифікованих аудиторів, кандидатів економічних наук А.Ф. Гуменюк та Р.Л. Цебень. Лектори грамотно, лаконічно та доступно проаналізували зміни в законодавстві, актуальні на дату семінару, надали багато корисної інформації стосовно оформлення кадрових документів, змін у звітності з ПДВ, у податкових накладних і розрахунках коригування, уточнюючих розрахунках з ПДВ. Учасники семінару отримали  чіткі та зрозумілі відповіді на свої запитання. Цього разу найбільше  запитань у бухгалтерів було щодо правильності оформлення кадрових документів.

Відгуки від бухгалтерів:

Кухар Наталія Миколаївна, ПП «Аляска ВІП»:
– Розкриття інформації на семінарі було досить цікавим і пізнавальним. Трудове законодавство наводить на роздуми і дає можливість доповнити недоліки у своїй роботі. З нетерпінням чекаю на нові семінари із роз’ясненням усіх гострих кутів у нашому законодавстві.

Петрук М.А., ФОП І. Гринник:
– Дуже змістовний семінар і дуже вчасний з усіх питань: як щодо Податкового кодексу, так і щодо правильності оформлення кадрових документів, трудових відносин (відпустки, прийняття на роботу, військовий облік). Доступно викладено інформацію щодо змін у звітності з ПДВ, у податкових накладних і розрахунках коригування, уточнюючих розрахунках з ПДВ. Надано вичерпні відповіді на індивідуальні запитання учасників семінару аудитором А.Ф. Гуменюк. Велике вам спасибі.

Михалевич Лілія Станіславівна, КП «Архітектурно-планувальне бюро ХРР»:
– Дуже повно розкриваються теми семінарів. Дякую за розгляд різнобічних тем, так потрібних для роботи. Вдячна вам за проведення таких семінарів…

Коржан Юлія Феліксівна, ТОВ «НМТ-Агро»:
– Як завжди, корисна, цікава та пізнавальна інформація на дату проведення семінару. На семінарі завжди можна отримати змістовну відповідь, підкріплену законом, нормами ПКУ, і завдяки цьому знайти вихід із складної ситуації. Семінар цікавий… Велика подяка лекторам та організаторам.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3623]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!