Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розглядаємо актуальні питання, надаємо доступні роз’яснення змін у законодавстві

March 29, 2016

23 березня в Чернігові відбувся черговий семінар-практикум, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за сприяння Чернігівського національного технологічного університету та Чернігівської обласної спілки споживчих товариств, під гаслом «Головний бухгалтер і безпека бізнесу». Завдяки підтримці керівництва згаданого вишу семінари відбуваються щомісяця - університет дає платформу вже працюючим бухгалтерам підвищувати свою професійну кваліфікацію. Висококваліфікований лектор-консультант ВБК, радник голови з питань податкового обліку Чернігівської обласної спілки споживчих товариств, експерт журналу «Баланс» Кручко Катерина Іванівна докладно й виважено підійшла до кожного питання програми семінару-практикуму. А вичерпні роз’яснення дуже важливі, особливо в умовах постійно мінливого законодавства!
Зокрема, розглядалися такі теми:
1. Огляд останніх змін законодавства.
2. Декларація з податку на прибуток за 2015 рік. Склали й подали, але чи все зробили правильно? Чи можна виправити помилки за 2015 рік і попередні роки, і як це зробити? Вивчаємо додаток ВП і порядок заповнення декларації на прикладах.
3. Нова форма податкової накладної. Огляд наказу Мінфіну від 31.12.15 р. № 1307. Порядок перенесення значень рядків зі старої форми податкової декларації в новий уточнений розрахунок.
4. Огляд листів від ДФС щодо заповнення нової форми декларації з ПДВ.
5. Розрахункові документи по-новому: наказ Мінфіну від 21.01.16 р. № 13.

Після семінару учасники поділилися своїми враженнями та побажаннями:

Ганна Романівна, ПП «Оболонь-Чернігів»:
– Цікавили питання з ПДВ, податку на прибуток. Питання висвітлено грамотно, доступно, глибоко. Надано суттєві поради. Семінаром дуже задоволена. Дякую!

Валентина Іванівна, «Капро»:
– Семінари завжди цікаві. Сьогодні я знайшла відповіді на всі сумнівні запитання. Отримала доступні роз’яснення нових законодавчих документів. Вдячна організаторам і доповідачу.
Особливо мене цікавила декларація з прибутку, отримала відповіді на все, що мене цікавило.

Ми раді, що виправдали надії бухгалтерів!
Окрема подяка за підтримку бухгалтерської спільноти керівництву Чернігівського національного технологічного університету – Шкарлету Сергію Миколайовичу та Цибулі Сергію Дмитровичу!

Людмила Волковинська,
голова Чернігівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
cn@b-club.com.ua

[i2950]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!