Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум ВБК у Дніпрі: новий формат-2017

March 3, 2017

Перший у 2017 році семінар-практикум «Баланс-Клубу» в м. Дніпрі відбувся в новому форматі. Після інтерактивних січневих зустрічей у форматі вебінарів на цей раз передплатники видань «Баланс», «Бібліотека «Баланс» і «Баланс-Агро» зібралися в одному з бізнес-центрів міста.
У рамках семінару прозвучала інформація про громадську організацію «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», видавництво та видання, про програму «Все включено». Відбулося вручення щоденників, що викликало масу позитивних емоцій, а також зацікавленість у передплатників, які ще не встигли зареєструватись у програмі. Партнери ВБК - АБ Центр в особі Людмили Чмельової, фахівця з 1С-рішень розповіли учасникам семінару про нововведення щодо обліку заробітної плати в 1С.
Незмінні лектори семінару – Ольга Целуйко, шеф-редактор видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» та Марина Чумасова, експерт із оподаткування, автор публікацій у виданнях «Баланс», «Бібліотека «Баланс» і «Баланс-Агро». Тема ПДВ завжди була актуальною для учасників семінару, і це не стало винятком цього разу. Марина Чумасова розповіла про зміни в податкових накладних, показала, на що слід звернути особливу увагу під час їх оформлення. Було порушено також питання щодо реєстрації накладних в ЄРПН.
Ольга Целуйко у своїй доповіді щодо перевірок Держслужби з питань праці надала детальне роз'яснення щодо планових і позапланових перевірок, з яких підстав вони проводяться, які документи має пред'явити перевіряльник. Було приділено увагу цивільно-правовим договорам і трудовим договорам, їх відмінностям. Також було розглянуто питання нарахування заробітної плати та оформлення відпусток.
Семінар отримав велику кількість позитивних відгуків стосовно як змісту, так і місця проведення, а також атмосфери. Ми дуже раді були зустрічі з нашими передплатниками і з нетерпінням чекаємо на зустрічі навесні.

Ось деякі з відгуків учасників:

Червякова Н.В., головний бухгалтер ТОВ «НАТУРПРО»:
– Найбільш актуальними для мене питаннями, що розглядалися на семінарі, стали питання реєстрації податкових накладних. Почула багато корисної та потрібної інформації. Усе було відмінно, тепло та смачно.

Вострікова Тетяна Олександрівна, головний бухгалтер ТОВ «ГРАНДМАСИВ»:    
– Серед актуальних тем семінару хочу відзначити питання трудового законодавства. Також хочу подякувати «Баланс-Клубу» за організацію та проведення такого корисного для бухгалтерів заходу. Спасибі! Здоров'я, терпіння, успіху!

Марина Кундій,
голова Дніпропетровського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
dp@b-club.com.ua

[i3572]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!