Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ЗАВЕРШУЄМО РІК: ГРУДНЕВЕ ЗАСІДАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО КЛУБУ В ЧЕРКАСАХ

December 24, 2015

22 грудня для підбиття річних підсумків, а надто для розуміння змін у роботі в наступному році у великій лекційній залі Черкаської обласної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка зібралися бухгалтери – учасники засідань клубу, організовуваних Черкаським обласним осередком громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Як завжди, питання з порядку денного семінару-практикуму під назвою «Головний бухгалтер і безпека бізнесу: підраховуємо правильно доходи та видатки в бухгалтерському обліку» були надзвичайно актуальними, адже добиралися з урахуванням побажань самих бухгалтерів.
Постійний лектор бухгалтерського клубу, сертифікований аудитор, доктор економічних наук, професор Остап’юк Наталія Анатоліївна докладно висвітлювала питання, акцентуючи увагу на законодавчих змінах у кожному з них. Зокрема, розглядалися зміни до Трудового і Податкового кодексів, Держбюджету-2016; РРО і акцизний податок: проблемні питання практики; новорічні подарунки та святкові заходи на підприємстві. Але стрижневими питаннями, звісно ж, стали підготовка і складання річної звітності за 2015 рік: підбиття підсумків інвентаризації та відображення в бухгалтерському обліку, правильність та коректність бухгалтерських записів, аналіз останніх роз’яснень ДФС щодо ПДВ, особливості складання звітності за грудень, оновлені звітні форми, порядок їх заповнення, порядок взаємозвірки комплекту форм річної бухгалтерської звітності. А найголовніше – із цього засідання присутні винесли ряд неоціненно корисних практичних порад, як убезпечитися від необачливих кроків та їхніх негативних наслідків у майбутньому, як оптимізувати свою роботу з урахуванням зростаючого навантаження, яким чином делегувати повноваження та ділити відповідальність, що потрібно передбачити для захисту інтересів бухгалтера та підприємства в цілому, при цьому дотримуючись усіх вимог сучасного податкового законодавства.
Після обговорення основних питань, яке тривало традиційно в невимушеній та доброзичливій атмосфері, Наталія Анатоліївна надала вичерпні відповіді на усні та деякі письмові запитання від бухгалтерів.
Напередодні святкування Нового року щасливчики отримали приємні подарунки. На засіданні відбувся четвертий у Черкаському обласному осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» розіграш трьох подарункових сертифікатів мережі магазинів «Watsons» вартістю 250 грн, передбачений програмою для передплатників видань «Баланс» «Усе включено».
Так, переможцями розіграшу стали:
Щупко Світлана Олексіївна, головний бухгалтер ТОВ «Агрі 2.0 Точне землеробство», м. Черкаси;
Гензерська Ольга Олександрівна, головний бухгалтер Черкаського державного бізнес-коледжу, м. Черкаси;
Трохименко Тетяна Григорівна, головний бухгалтер СФГ «Надія», смт Катеринопіль Черкаської обл.
Наші найщиріші вітання переможцям!
Закриваючи засідання, Голова Черкаського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Буслова С.М. подякувала всім бухгалтерам за активність, привітала їх із майбутніми святами і побажала здоров’я, натхнення та неабияких сил у їхній нелегкій праці в наступному році. Також вона запевнила, що разом бухгалтерська спільнота здатна подолати будь-які труднощі. «З нами завжди є рішення!» – таким є головне гасло громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

Максимець Тетяна Іванівна, головний бухгалтер ПП «Локон-Сервіс»:
«Послухали дуже змістовну лекцію. Особливо було наголошено на поєднанні бухгалтерського обліку та податкового. Розглянуто дуже важливі питання про облікову політику, про інвентаризацію рахунків бухгалтерського обліку та висвітлені останні зміни в законодавстві. Дякую Наталії Анатоліївні за лекцію. Дякую Світлані Михайлівні та бухгалтерському клубу за організацію семінарів.»

Неїжмак Леся Єгорівна, головний бухгалтер ПП «Владімар»:
«Семінар дуже вдалий, актуальною є тема семінару, отримані практичні відповіді на поставлені питання. Розглядаються завжди актуальні теми, поради, які надає лектор, завжди вірні та корисні. Дякую!!!»

Скляр Валентина Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «ЕлМі»:
«Дуже змістовний, корисний семінар для підвищення професійного рівня бухгалтерів. Дякую.»

Пустовойтенко Юлія Вадимівна, головний бухгалтер ПП «Оїл-Трейд»:
«Дуже корисна інформація від Наталії Анатоліївни. Все доступно. Дуже вдячні!»

Пархоменко Тамара Олександрівна, головний бухгалтер КП «Черкаські ринки»:
«Змістовно, доступно проведено консультування.»

Світлана Буслова,
голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

[i2785]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!