Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Рекомендую «Баланс» усім, хто працює в бухгалтерії та бажає вдосконалити свої знання

November 24, 2017

22 листопада ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з Солом’янською в м. Києві районною адміністрацією провели семінар-практикум для бухгалтерів комерційних і аграрних підприємств у межах програми «Усе включено».
Особливий інтерес у слухачів викликали питання, пов'язані зі змінами до Закону про ЄСВ. Доповідь лектора Боршовської Валентини Петрівни, заступника директора Департаменту інформаційно-аналітичних систем і електронних реєстрів Пенсійного фонду України за кожним із розглянутих питань була підкріплена практичними прикладами та роз'ясненнями. Бухгалтери отримали вичерпну інформацію щодо заповнення звітів з ЄСВ, виправлення помилок, розрахунку страхового стажу, а також щодо можливих штрафних санкцій за подання недостовірних даних.
Лектор Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України кандидат економічних наук ознайомила слухачів семінару з особливостями оформлення трудових відносин із практикантами та стажистами, а також оформлення цивільно-правових договорів з фізичними особами.

Діденко Віра Миколаївна, головний бухгалтер ПАО «Реалізаційна база»:
– Ваші видання й семінари дуже потрібні для роботи не лише мені як бухгалтеру, але й моєму директорові. Ми передплачуємо «Баланс» і «Бібліотеку «Баланс»», постійно відвідуємо семінари й користуємося сайтом Uteka.ua. Дуже цікаво проводите вебінари. Ми дуже вдячні вам за вашу роботу. Я завжди рекомендую своїм колегам передплатити «Баланс». Без ваших видань життя для мене, як бухгалтера, неможливе. Ми постійно робимо підшивання ваших видань, і не перший рік. Часто звертаємося до попередніх номерів для вирішення виробничих питань. Ваші статті написано дуже доступно та зрозуміло. Дуже вдячна вам за слайди семінарів, які ви нам надсилаєте. Усім, хто працює над виданнями, я бажаю міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях, достатку, домашнього тепла й затишку. Спасибі, що ви є.

Борисова Тетяна Григорівна, головний бухгалтер ТОВ «Конфідент»:
– Хочу висловити подяку всьому колективу «Балансу» за можливість послухати сьогоднішній семінар і, взагалі, за всі семінари «Балансу». Панченко Інна Анатоліївна – це лектор від Бога! Завдяки чіткому та доступному викладенню матеріалу інформація легко засвоюється. Рекомендую «Баланс» усім, хто працює в бухгалтерії й бажає вдосконалити свої знання. Спасибі!

Від імені організаторів дякуємо всім нашим передплатникам, які взяли активну участь у роботі семінару, а тих, хто вперше відвідав семінар, запрошуємо приєднатися до дружної команди професіоналів, оформивши передплату на наші видання на 2018 рік!

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ірина Денкова, голова обласного осередку Києва та Київської області
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kiev@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!