Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Практикум з реалізації нових вимог законодавства з питань бухобліку та звітності: зрозуміло, конкретно, цікаво!

September 29, 2016

«Зрозуміло, конкретно та цікаво. Вдячна організаторам семінару та лекторам. Чекаю на наступну зустріч!», «Дуже задоволена семінаром, надано практичні роз’яснення, висвітлено актуальні теми, усе чітко та зрозуміло. Дякую!», «Дякую за можливість прослухати курс для головного бухгалтера. Зрозуміло надано матеріал на доступно конкретних прикладах. Я дуже задоволена! Отримана інформація допоможе мені у професійному розвитку!». Це лише незначна частина відгуків, які ми отримали після проведення 22 вересня в Полтаві семінару-практикуму для головних бухгалтерів – розпорядників бюджетних коштів місцевих бюджетів, територіальних органів міністерств, відомств та інших органів державної влади. Кращі із кращих методологів України, а саме Чечуліна Олена Олександрівна, виконавчий директор з питань координації з питань та взаємодії з бюджетними установами ГО «ВБК», шеф-редактор журналу «Баланс-Бюджет», заслужений економіст України, кандидат економічних наук, доцент і Сушко Наталія Іванівна, докторант НДФІ ДННУ «Академія фінансового управління», кандидат економічних наук, доцент, експерт журналу «Баланс-Бюджет», допомогли розібратися  слухачам у таких питаннях:
1. Вимоги НП(С)БОДС щодо необоротних активів та інших нормативно-правових актів і практика їх реалізації. Найризикованіші операції з необоротними активами.
2. Вимоги НП(С)БОДС та інших нормативно-правових актів щодо обліку та звітності запасів, зобов’язань, інших об’єктів обліку. Вирішення проблемних питань щодо об’єктів обліку.
3. Перспективи впровадження нової нормативно-правової бази у 2017 році (НП(С)БОДС, План рахунків).

Семінар пройшов у дружній атмосфері, перед його початком учасники переглянули відеоролики «І Бог створив бухгалтера» і «Нам 25 років», і в черговий раз усі переконались у вигоді сервісів програми «Все включено», якими користується кожен клієнт Групи компаній «Баланс». Протягом більш як 4 годин експерти висвітлювали найскладніші та найпроблемніші питання господарської діяльності бюджетної установи. Разом із запитаннями деякі учасники висловлювали свою думку про видання. Наприклад, приємно було почути такі слова: «Наша установа передплачує журнал «Баланс-Бюджет» протягом багатьох років. Це журнал, наповнений цікавим і корисним, цінними бухгалтерськими порадами, новинами законодавства, що на сьогодні дуже потрібно! І надалі будемо вашими передплатниками».
А ми дякуємо за довіру і запевняємо, що виправдаємо ваші сподівання!

З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3268]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!