Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум для передплатників журналу «Баланс»: професійні роз`яснення доступною мовою та море емоцій у теплій обстановці

June 29, 2017

21 червня Всеукраїнський бухгалтерський клуб провів черговий семінар-практикум для передплатників журналу «Баланс» у рамках програми лояльності «Все включено». На ньому розглядалася одна з головних тем, що обговорюються в середовищі бухгалтерів: зупинка реєстрації податкових накладних з початку наступного місяця, а також правові питання у взаєминах з контролюючими органами в частині трудового законодавства.
Редактор напряму Зінаїда Яківна Омельницька детально розглянула найбільш актуальні питання, пов'язані з обліком і звітністю з податку на додану вартість: як підготуватися до зупинки реєстрації податкових накладних, що нового в порядку реєстрації в єдиному реєстрі, як коригувати допущені помилки.
Начальник юридичної служби редакції Олена Анатоліївна Кантерман поділилася з бухгалтерами новинами щодо трудових перевірок, нарахування штрафів за порушення трудового законодавства, а також обговорила питання, пов'язані з наявністю військовозобов'язаних на підприємстві.
Уже традиційним став розіграш приємних сюрпризів для учасників. На цей раз ВБК проводив розіграш спільно із партнерами – компанією «СТК-НОВА», які надають супровід інформаційних програм для обліку, зокрема програми 1С. Окрім найбільш важливих і цікавих номерів видань, напередодні Дня бухгалтера щасливчики отримали приємні подарунки.
Головним призом був сертифікат, що дозволяє взяти участь у святкуванні Дня бухгалтера на круїзному кораблі «Роза Вікторія» зі значною знижкою.
У своїх численних відгуках бухгалтери дякували лекторам і організаторам за актуальний та цікавий семінар.

Петрик Віта Станіславівна, головний бухгалтер Красноградського КП «Водоканал»:
– Спасибі вам усім величезне з Великої букви! Отримала професійні роз'яснення доступною мовою, море емоцій у теплій обстановці. Так тримати!

Олександр Дрозд,
голова Харківського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kh@b-club.com.ua

[i3754]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!