Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Лічені дні до повноцінного запуску режиму блокування реєстрації податкових накладних

June 29, 2017

І тому семінари, що проводяться «Баланс-Клубом» у Кривому Розі та Дніпрі, стали вкрай актуальними для бухгалтерів Дніпропетровської області. Громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з редакцією видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс»» провели семінари-практикуми у Кривому Розі (16.06.17 р.) та в Дніпрі (22.06.17 р.).
У Кривому Розі організаторами семінару-практикуму стали представники Управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради. Зал засідань виконавчого комітету Саксаганськоъ районної в місті ради зібрав понад 120 учасників.  
У Дніпрі семінар-практикум відвідали майже 150 бухгалтерів. Тема блокування реєстрації податкових накладних, а також правових питань взаємовідносин із контролюючими органами стала настільки гострою, що протягом усього семінару зал наповнювався новими й новими учасниками. У ході семінару утворився комунікативний майданчик між лекторами та аудиторією, завдяки якому було отримано практичні рішення як із питань оподаткування, так і щодо планових і позапланових перевірок. Хтось ділився своїм досвідом уже пройдених перевірок, хтось говорив про те, що вже зробив для підготовки, хтось ставив запитання, відповіді на які стали керівництвом до дії для бухгалтера.
Напередодні прийдешнього Дня бухгалтера серед учасників було розіграно сертифікат, і ми раді привітати переможця – Романову Генрієту Володимирівну, головного бухгалтера ПАТ «Зираст-Дніпро» та неодмінно запрошуємо її взяти участь у святковому бухгалтерському круїзі в м. Києві.
Ми вдячні всім за участь, активність, відгуки та позитивні емоції на семінарах-практикумах.
Чекаємо вас на наступних семінарах і вебінарах.

Стежте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

З повагою Марина Кундій,
голова Дніпропетровського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
dp@b-club.com.ua
(067) 834-90-80
(093)92-11- 990

[i3755]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!