Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Багато практичних прикладів, роз’яснень та листів податкових з різних міст України – родзинка бухгалтерського семінару в Чернігові

July 2, 2016

22 червня в Чернігові відбувся черговий семінар-практикум громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», організований за підтримки Чернігівського національного технологічного університету та Чернігівської обласної спілки споживчих товариств під гаслом «Головний бухгалтер і безпека бізнесу».
Тему «Основні зміни в оподаткуванні та бухгалтерському обліку» розкрила незмінний лектор-консультант Клубу бухгалтерів, радник голови з питань податкового обліку Чернігівської обласної спілки споживчих товариств, експерт журналу «Баланс» Кручко Катерина Іванівна. Професійний підхід до кожного питання та післясемінарне обслуговування учасників – це вже стало доброю традицією Катерини Іванівни.

Після семінару учасники поділилися своїми враженнями та побажаннями:

Дмитренко Олена Анатоліївна, головний бухгалтер КП «Облагроліс»:
– Семінар проведено кваліфіковано, доступно, чітко наведено нормативну законодавчу базу, відповіді на запитання в ході семінару надавались відразу та з посиланнями на листи ДФС. Стиль викладання інформації простий та зрозумілий. Дякую!

Малинко Олексій Михайлович, головний бухгалтер Корпорації «Укртрансбуд»:
– Дуже змістовний семінар. Особливо в частині ЄСВ. Дякую!

Новрузова Любов Дмитрівна, головний бухгалтер ДП СЛУ ПАТ «Чернігівоблбуд»:
– На семінарі гарно висвітлено питання щодо подання нової звітності з ЄСВ, а також питання для платників ПДВ і платників єдиного податку.
Лектор Кручко Катерина Іванівна викладає все дуже цікаво та зрозуміло, із наведенням практичних прикладів, роз’яснень та листів податкових з різних міст України.
Сподіваємось і надалі відвідувати такі семінари! Дякую!

А ми висловлюємо окрему подяку за підтримку бухгалтерської спільноти керівництву Чернігівського національного технологічного університету - Шкарлету Сергію Миколайовичу та Цибулі Сергію Дмитровичу!

З нами завжди є рішення!

З повагою
Людмила Волковинська,
голова Чернігівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
cn@b-club.com.ua

[p3098]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!