Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вирішення важливих питань у дискусіях і розіграш подарункових сертифікатів на семінарі у Хмельницькому

April 28, 2015

22 квітня 2015 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар для бухгалтерів комерційних підприємств та бюджетних організацій Хмельницької області. Організатор семінару – Хмельницький обласний осередок ГО ««Всеукраїнський бухгалтерський клуб»», лектор-експерт ВБК, сертифікований аудитор, експерт-консультант ТОВ «Баланс-Клуб», канд. екон. наук А. Ф. Гуменюк.

У семінарі взяли участь понад 180 бухгалтерів, розглядалися такі питання: 

  1. Огляд останніх змін до законодавства. 
  2. Особливості заповнення форми №1ДФ за І квартал 2015 року. 
  3. Особливості готівкових розрахунків на підприємстві.
  4. Особливості оподаткування ПДФО дивідендів, нарахованих на користь фізичних осіб.
  5. Виплата компенсацій у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації: облік і оподаткування.
  6. Компенсація за невикористану відпустку при звільненні демобілізованих працівників.
  7. Особливості нарахування ЄСВ при виплаті лікарняних та відпусткових.
  8. Мінімальні державні гарантії з оплати праці, зміни та доповнення до КЗпП України. Легалізація зайнятості населення та оплати праці. Індексація заробітної плати у 2015 р. 

Перед початком семінару відбувся розіграш шести подарункових сертифікатів, які дають можливість зробити покупки в мережі магазинів «Watsons» на суму 250 грн. Це було приємною несподіванкою для всіх учасників. Переможцями стали Єфімова Антоніна Олексіївна, Мазурик Леся Анатоліївна, Шкодяк Інна Миколаївна, Лисак Марія Валентинівна, Гуменна Оксана Анатоліївна, Трофемлюк Оксана Вікторівна.
Після розіграшу семінар продовжився у звичному режимі. Учасники отримали актуальну інформацію стосовно нарахування ЄСВ при виплаті лікарняних та відпусток, заповнення форми № 1ДФ за І квартал, виплати компенсацій демобілізованим працівникам та індексації зарплати. Також було багато цікавих запитань, особливо щодо заповнення розрахунків коригувань та їх реєстрації, нової форми декларації з ПДВ, ЄСВ, РРО. На всі запитання (крім неврегульованих) були надано чіткі та зрозумілі роз’яснення. Дуже сподобалося спілкування з аудиторією та вирішення суттєвих питань у дискусіях. 

Про успіх заходу свідчать відгуки учасників:

Войцехівська Ірина Олександрівна, головний бухгалтер ХОЦЕМД та МК:
«На сьогоднішньому семінарі досконало було подано інформацію про всі зміни, які відбулися в законодавстві, чітко та ясно наведено приклади. Отже, я задоволена, що відвідала сьогоднішній захід та багато чого нового й цікавого дізналася . Дуже вдячна, що ви дбаєте про нас, із задоволенням буду відвідувати наступні семінари»

Паськова Олена Олегівна, головний бухгалтер ТОВ «Новий зір» м. Хмельницький»:
«Семінар дуже корисний. Лектор Антоніна Федорівна дуже грамотно, докладно і доступно для слухача розглянула заплановані теми. Особливо мені сподобалось розкриття питання про компенсації в межах середнього заробітку мобілізованим працівникам і виплата лікарняних та нарахування ЄСВ. Дуже вдячна за семінар» 

Панасюк Наталія Михайлівна, головний бухгалтер ПП «Пежо Авто Люкс»:
«На семінарі нам нагадали про те, що декларація на прибуток у 2015 році подаватиметься по-новому і ми маємо можливість ще виправити помилки попереднього року. Звернули увагу на розподіл витрат і на правильність ведення бухгалтерського обліку за стандартами, щоб не було проблем із постійними та змінними витратами. Семінар цікавий тим, що повторюються проблемні питання з податкового обліку та звітності, часто нагадується призабуте. Такі семінари подобаються, і я бажаю вести їх і надалі так само змістовно, вчасно доносити до нас усі зміни»

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i2331]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!