Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Знаходимо вихід із різних ситуацій, посилаючись на статті в журналі «Баланс»

March 29, 2017

22 березня понад 100 бухгалтерів зібралося на семінарі-практикумі, організованому ГО «ВБК». Цього разу розглядалась цікава та затребувана на сьогодні тема «Новини законодавства. ПДВ і кадрове діловодство».
Лектори Іванечко Павло Мирославович, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», голова Тернопільського осередку МГО «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів», канд. екон. наук, бухгалтер-експерт АФ ТОВ «Тер Аудит» та Іванечко Юрій Мирославович, канд. екон. наук, бухгалтер-експерт АФ ТОВ «Тер Аудит» доступно та професійно висвітлили питання семінару-практикуму щодо новин законодавства, правильного оформлення кадрових документів і нової форми податкової накладної та податкової декларації з ПДВ з 01.03.17 р.
Особливий інтерес викликала тема оформлення кадрових документів, висвітлена Іванечком П. М. Жодне із запитань від бухгалтерів з цієї теми не залишилося поза увагою лектора.

Учасники відзначили професійність та актуальність проведеного семінару, про що свідчать їхні відгуки:

Довгалюк М.І., бухгалтер ВАТ «Тернопільобленерго»:
– Регулярно відвідую ваші семінари, на яких вичерпно та доступно висвітлюються всі питання. Лектор підказує вихід із різних ситуацій, посилаючись на статті в журналі «Баланс». Отримала відповіді на свої запитання. Дякую.

Пилипович Т.М., головний бухгалтер ТОВ «Марго»:
– Дякую всім працівникам редакції «Баланс» і окремо організаторам. На семінарі я отримала вчасно, кваліфіковано і в доступній формі роз’яснення щодо заповнення декларації з ПДВ. Тут завжди дізнаюся про всі новини та отримую відповіді на свої запитання.

Запрошуємо всіх бухгалтерів приєднатися до нашої групи «Всеукраинский бухгалтерский клуб» у мережі Фейсбук та спілкуватися з бухгалтерами всієї України!

З нами завжди є рішення!

Ганна Чабан,
голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

[i3621]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!