Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінари, що дають якісні професійні рішення!

April 4, 2017

Саме таким запам'ятається бухгалтерам Одеси семінар-практикум, який відбувся 22 березня.
Нововведень багато, і дуже важливо розкласти все по поличках і прийняти правильні рішення. І, звичайно ж, потрібно було разом у всьому розібратися.
Новинний блок, як завжди, допомагає бути в курсі нових роз'яснень і рекомендацій, що з'явилися після попереднього семінару.
Березень розпочався із сюрпризу – запровадження нових форм податкової накладної, розрахунку коригування та декларації з ПДВ. Розбиралися разом і в формах, і в ситуаціях, які вже виникли. Блок вийшов активним щодо обговорення та пошуку рішень.
Трудові питання продовжують залишатися актуальними, і в такій ситуації без рекомендацій юристів-практиків також не обійтися. Спікером із цього питання виступила Бельтюкова Н. С., податковий консультант, юрист-практик, власник ТМ «Аркада Гранд». На семінарі прояснили нюанси послідовності дій під час приймання на роботу, розглянули чіткий алгоритм і чим чревате для працедавців недотримання порядку.
Представник партнера ВБК - компанії «АЛЕДА СОФТВЕР» Холосенко А. показав на прикладах важливість постійного супроводу бухгалтерської програми 1С фахівцями-програмістами і нові можливості, реалізовані у версії 1С 8.2. Розглянули, як вирішує багато проблем застосування автоматизованого обліку за допомогою програм 1С 8 і 1С 7.7.
Найбільшу емоційність та інтерес в учасників викликала вікторина, яку спільно підготували Чоларія В. і Холостенко А.
Мета вікторини – дати можливість учасникам не лише замислитися про сьогоднішні ситуативні питання, але й перевірити себе в бухобліку, податкових рішеннях і в роботі з програмою 1С.
Під час обговорення тих чи інших ситуацій кожен міг запропонувати свої варіанти рішень і в результаті отримати коментарі з приводу правильного рішення. Учасники збирали скріпки (за правильні відповіді) у ланцюжки, а кращі отримали гідні призи. Кожен учасник отримав заохочувальний презент, і зустріч скінчилася на досить позитивній ноті.
Атмосфера була по-справжньому робочою і водночас налаштовувала на те, що з Балансом усе легко розкладається по поличках.

Відгуки учасників підтверджують:

Лукова С.С., ТОВ «Южтехелектро»:
– Спасибі за вашу роботу. Семінари дають якісні, професійні рішення бухгалтерських, податкових питань, спрощують роботу з 1С.

Димитренко І.І., СФГ «Агро-синтез»:
– Завжди корисно дізнатися про нововведення із професійної точки зору. Розглянуто актуальні на сьогодні питання і щодо ПДВ, і щодо кадрових відносин. Цікаво дізнатися, як ці питання вирішуються на інших підприємствах.
 
Парфенюк С.В., ТОВ «Союзенергомонтаж»:
– Усе дуже сподобалося. Спасибі!!! Вікторина взагалі супер!!!
З нами завжди є рішення!

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3640]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!