Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бюджет. Реформа-2017 – форум для керівників та бухгалтерів бюджетних установ України

March 28, 2017

ГО "Всеукраїнський бухгалтерський клуб" продовжує проводити семінари-практикуми з питань упровадження НП(С)БОДС як для центральних,  так і для територіальних органів виконавчої влади. Так, 22 березня 2017 року відбувся форум "Бюджет. Реформа-2017" для керівників і бухгалтерів бюджетних установ України. Захід проведено в рамках партнерства ГО "Всеукраїнський бухгалтерський клуб" та компанії «1С Україна», за підтримки Міністерства фінансів та Державного казначейства, Пенсійного фонду України.
У форумі взяли участь понад 600 учасників – бухгалтерів бюджетних установ. Вони уважно й сумлінно слухали інформацію про: реформування бухгалтерського обліку та звітності в бюджетній сфері; правила та нюанси складання звітності; правила визначення складових та особливості розрахунку заробітку для забезпечення його гарантованого мінімального розміру, аспекти опанування системи ProZorro. Слухачі залишились задоволеними, отримавши відповіді на всі питання, які їх хвилювали.

Хочу поділитись відгуком:

Мазур В.В., заступник головного бухгалтера Фізико-технічного інституту металів та сплавів НАН України:
- Мені подобаються семінари, тому що коротко проводиться огляд основних змін, отримую рекомендації, в якому напряму потрібно діяти і на що треба звертати увагу, здійснюючи операції в бухгалтерському обліку. Дякую журналу «Баланс-Бюджет» за вчасні публікації та консультації.

Світлана Чепурова,
виконавчий директор ГО "Всеукраїнський бухгалтерський клуб"

[i3622]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!