Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Про зміни в обліку та формах бухгалтерських документів на семінарі у Хмельницькому

March 28, 2016

22 березня 2016 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар-практикум для бухгалтерів і керівників підприємств Хмельницької області. Організатор семінару – Хмельницький обласний осередок ГО «ВБК», лектор – сертифікований аудитор, експерт ГО «ВБК», канд. екон. наук А.Ф. Гуменюк.
У семінарі взяли участь близько 120 бухгалтерів. Розглядались питання щодо: виправлення помилок з податку на прибуток за 2015 рік та попередні роки; порядку та підстав виправлення помилок в бухгалтерському обліку; нової форми податкової накладної; оновленої форми звіту про контрольовані операції.
 Учасники семінару отримали корисну інформацію стосовно останніх змін у законодавстві, із листами  ДФС щодо заповнення нової форми декларації з ПДВ. Цікавими були запитання від бухгалтерів, особливо стосовно ПДВ. Багато суттєвих питань було вирішено в дискусіях.

Про важливість проведеного заходу говорять його учасники:

Весельська Любов Арсенівна, ТОВ «Герром Інвест Україна»:
– Семінар виявився досить змістовним. На якому своєчасно було отримано інформацію про зміни в обліку та формах бухгалтерських документів. На семінарі ми маємо можливість обговорити питання, які нас цікавлять, отримати своєчасні роз’яснення, пропозиції та рекомендації щодо подальших дій у веденні обліку.

Губай Ірина Анатоліївна, ТОВ «Автопілот»:
– Дякую за цікавий і доступний (зрозумілий) семінар. Дуже сподобалось поетапний розгляд питання з ПДВ. Ще раз дякую!

З нами завжди є рішення!

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i2949]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!