Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Запобігаємо можливим помилкам бухгалтерів

March 6, 2017

22 лютого в актовому залі Долинського молодіжного центру «Червона калина» відбулося перше у 2017 році виїзне засідання Кіровоградського обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Щоб ознайомитися з новинами у трудовому законодавстві, приїхали бухгалтери не лише з Долинського, а й Новгородківського та Устинівського районів.
Починали семінар приємно й урочисто. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник голови Долинської районної державної адміністрації Олександр Ворона. Він подякував організаторам та побажав учасникам семінару успішного навчання та впровадження отриманих знань на практиці.
Після чудових побажань та фільму «І Бог створив бухгалтера» працювати було - одне задоволення. Увагою бухгалтерів заволоділа начальник відділу з питань праці Управління Держпраці у Кіровоградській області Ганна Володимирівна Масловська. Якщо взяти до уваги, що тема мінімальної заробітної плати на сьогодні, без перебільшень, є «хітом» новин законодавства, то слухали Ганну Володимирівну надзвичайно уважно. Зрозуміло, що й запитань до неї під час зустрічі було задосить. А щоб дати лектору хоч трохи часу на перепочинок, у перервах між темами бухгалтери знайомились з найкращими публікаціями видань компанії «Баланс Клуб».
Був на засіданні клубу час і для потіхи – учасники семінару підтримали передплатників, які в рамках програми «Все включено» отримали в Долинській свої «позитивні» рожеві щоденники, а відтак усі разом взяли участь у веселому розіграші цікавих та корисних призів. Час сплинув швидко і, як написали бухгалтери у своїх відгуках, надзвичайно корисно.
Як зазначила Світлана Кажан з ПСП «Червона калина»: «Завдяки цьому семінару були попереджені помилки, які ми могли б допустити в майбутньому. Взнали також про відповідальність за порушення. Хочемо подякувати за проведення семінару. Бажаємо всім працювати без помилок».

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3598]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і Ви!
из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!