Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Роз’яснення щодо Держбюджету-2016 для бухгалтерів Тернопільщини

January 29, 2016

22 січня 2016 року Тернопільський осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провів семінар для бухгалтерів комерційних підприємств. Розглядалися такі питання:
1. Держбюджет-2016: основні статті та показники. Новини законодавства.
2. Аналіз основних змін, унесених до чинного законодавства Законом від 24.12.15 р. № 909-VIII.
3. Фінансова звітність за 2015 рік – основа для розрахунку податку на прибуток.
4. Правова підтримка діяльності суб'єктів господарювання.
5. Річний перерахунок ПДФО – основні етапи проведення та відображення його результатів у формі № 1ДФ за IV квартал 2015 року.
Як лектори виступили: Висоцька Олена Олегівна, сертифікований аудитор, консультант ТОВ «Баланс-Клуб», та Оленин Галина Петрівна, головний державний податковий інспектор відділу комунікацій Тернопільської ОДПІ. Вони ґрунтовно висвітлили теми семінару та в доступній формі, з додатковими роз’ясненнями та коментарями відповіли на всі поставлені запитання.

Після семінару учасники поділилися своїми враженнями і побажаннями:

Кирилів О.В., головний бухгалтер ПП «Амо Плюс»:
– Подобається видання «Баланс», з яким не розлучаюся, яке допомагає мені у щоденній роботі, а особливо – розібратися в усіх нововведеннях. Упевненості у своїх діях додають мені ваші семінари, які проводяться висококваліфікованими лекторами. Тут завжди отримаєш відповіді на всі запитання. Засідання Клубу бухгалтерів дає можливість почерпнути нові знання, а також у спілкуванні з бухгалтерами набути практичних навиків в інших галузях бухгалтерського обліку, що ніколи не буде зайвим для бухгалтера, який хоче розвиватися різнобічно.

ЦЮПА М.В., головний бухгалтер ТОВ «М’ясопродукти МПК»:
– Велике спасибі за видання «Баланс» і семінари. Сьогодні я отримала вчасну і кваліфіковану інформацію щодо змін, які відбулися із прийняттям Держбюджету-2016. Позитивним у ваших cемінарах є те, що запрошуєте працівників Державної фіскальної служби для роз’яснень Податкового кодексу. Дякую!

Пушкінська Г.М., головний бухгалтер ТОВ «Галичпласт»:
– Семінари ваші завжди проводяться на високому рівні. Інформація подається доступно, без помилок, із практичними прикладами, що завжди відповідає потребам бухгалтерів. Лектори дуже кваліфіковані. Сьогодні отримала доступні роз’яснення щодо змін, запроваджених Законом про Держбюджет на 2016 рік. Щиро вдячна редакції видання, усім працівникам за те, що ви допомагаєте нам, бухгалтерам.

З нами завжди є рішення!

Ганна Чабан,
голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

[p2832]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!