Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Актуальні питання щодо держбюджету-2017

December 30, 2016

Обласний осередок ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», представництво ТОВ «Баланс-Клуб» у Волинській області запросили бухгалтерів та керівників підприємств – передплатників видань «Баланс-Клуб» на останній у 2016 році семінар-практикум, який відбувся 21.12.16 р. в Луцьку.
До розгляду були запропоновані такі питання: огляд новин законодавства, актуальних на дату семінару; огляд актуальних роз’яснень та листів контролюючих органів; річні перерахунки; мінімальна зарплата 3 200 грн.; перевірки у 2017 році; інвентаризація резерву відпусток і вплив її результатів на об’єкт оподаткування податком на прибуток; облік та оподаткування новорічних витрат та подарунків.
Лектор семінару Домбровська Ольга Миколаївна, сертифікований аудитор АФ «Аудит-Фаг», детально висвітила питання семінару та відповіла на запитання присутніх, надала індивідуальні консультації учасникам.

Говорять учасники семінару:

Дужук В.В., головний бухгалтер ПП «Вест – Вікторія»:
– По-перше, дуже приємно і зручно працювати з вашим виданням. Корисна інформація, яка доводиться до нас, є завжди вчасною і лаконічною. Кожного місяця з нетерпінням чекаємо на проведення семінарів, де дістаємо масу корисної інформації, спілкуємося з колегами, обмінюємось корисними навичками. Так тримати! Творчої наснаги і всього доброго.

Фісяк В., головний бухгалтер ПП «Фабрика солодощів Ласка»:
Дуже вдячна за змістовний семінар, де були озвучені актуальні питання щодо держбюджету-2017, а також нормативних актів з податкового і бухгалтерського обліку. Дякуємо за змістовні пояснення нашому лектору Домбровській О.М. І велике спасибі організаторам Всеукраїнського бухгалтерського клубу.

Ганна Писарчук, голова Волинського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3469]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!