Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розвивати бізнес упевнено – знати, як правильно вести облік, та грамотно планувати свою роботу

November 23, 2017

У наш час, щоб бути хорошим фахівцем, потрібно постійно вчитися й бути в курсі всіх змін. Це добре розуміють члени «Всеукраїнського бухгалтерського клубу», які з нетерпінням чекають кожного щомісячного семінару. Ось і 21 листопада більш як 100 бухгалтерів Житомира та області зібралися на черговий семінар, організований ГО «ВБК».
Фахівці ПФУ в Житомирській області розповіли про всі зміни, що відбулись у світлі пенсійної реформи, звернули увагу на помилки у звітності з ЕСВ, розповіли про переваги та можливості веб-порталу ПФУ та відповіли на всі запитання бухгалтерів.
Експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор України І.А. Панченко проаналізувала останні зміни в нормативно-правових актах, розповіла про особливості оформлення цивільно-правових договорів з фізичними особами.
Особливий інтерес у бухгалтерів викликав огляд нового Закону «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні».

ТОВ «Прові»:
– Дякую за своєчасність і актуальність інформації у виданнях Балансу, за надання додаткової інформації від менеджерів Балансу на електронну пошту та за проведення семінарів, які дозволяють не лише отримати інформацію, але й поспілкуватись із представниками державних органів і колегами.

ТОВ «Інтермонтажінжиніринг»:
– Дякуємо за співпрацю! Разом із вами ми відчуваємо себе впевненими в цьому безмежному морі бухгалтерської інформації. Щоб упевнено розвивати бізнес, потрібно знати, як правильно вести облік, і грамотно планувати свою роботу. Вивчення та аналіз новин на ваших семінарах допомагає зрозуміти й застосувати це на практиці.

КУ «Обласний госпіталь ветеранів війни ЖОР»:
– З ваших видань і семінарів ми оперативно та своєчасно дізнаємося про всі зміни, що відбуваються в законодавстві. Також ми отримуємо професійні поради щодо застосування нормативів бухгалтерського обліку саме в бюджетних установах.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!